X

Μιχελογιαννάκης: Το AIDS μεταδίδεται με το σάλιο, αλλά όχι με τη Θεία Κοινωνία

«Οργιάζουν» τα social media με τις δηλώσεις του γιατρού και βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Μιχελογιαννάκη. Τι είπε για τα ιερά λείψανα.

Ant1news

«Όργιο» στα social media και σοκ έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και γιατρού, Γιάννη Μιχελογιαννάκη.

Μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΪ, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αντιτέθηκε στη δήλωση του Νίκου Φίλη, ο οποίος αναφερόμενος στα λείψανα της Αγίας Βαρβάρας έκανε λόγο για εμπόριο λειψάνων, τόνισε την αντίθεσή του και επιχειρηματολόγησε.

Ο γιατρός κ.Μιχελογιαννάκης εξέφρασε την αντίθεσή του στην καύση των νεκρών και προβάλλοντας τα επιχειρήματά του είπε ότι «στα 20 χρόνια ενεργούς ιατρικής που εκτελεί, έχει δει τη συμβολή στη θεραπευτική των λειψάνων».

Ο ίδιος στη συνέχεια δήλωσε ότι, εκτός των θαυματουργών λειτουργιών των ιερών λειψάνων, εξίσου «θαυματουργή» ιδιότητα έχει και η Θεία Κοινωνία. Ο γιατρός δήλωσε ότι ο ιός του HIV δεν μεταδίδεται μέσω της Θείας Κοινωνίας σημειώνοντας ότι με τη δύναμη του Θεού κανένας δεν κολλάει τον ιό μέσω της Θείας Κοινωνίας, έστω κι αν «αντικειμενικά θα έπρεπε να κολλήσει».

Οι δηλώσεις του γιατρού κ.Μιχελογιαννάκη προκάλεσαν κύμα αντιδράσεων και σχολίων στα social media.