X

ΝΔ: Για βιβλίο Γκίνες η επικίνδυνη «αυτοδιάψευση» Βαρουφάκη

"Γαλάζια πυρά" για τον χειρισμό από πλευράς Υπουργού Οικονομικών της πιθανότητας επιβολής φόρου στις αναλήψεις μετρητών.

Ant1news

Επίθεση στον Γιάνη Βαρουφάκη και μέσω αυτού στο Μέγαρο Μαξίμου εξαπέλυσε η Νέα Δημοκρατία, αναφορικά με τις δηλώσεις του Υπουργού Οικονομικών περί πιθανότητας επιβολής φόρου στις αναλήψεις μετρητών και την διάψευση που εξέδωσε, μετά  από δύο ώρες ο ίδιος, επιχειρώντας να κατευνάσει τις αρνητικές εντυπώσεις και τις συζητήσεις που είχαν αναπτυχθεί.

Σε ανακοίνωση της «με αφορμή τις ανακοινώσεις  του Γιάννη Βαρουφάκη για φορολόγηση των αναλήψεων  από τα ΑΤΜ και τη μετέπειτα διάψευσή τους», η Υπεύθυνη του Τομέα Δημοσιονομικής Πολιτικής Γ.Λ.Κ. της Νέας Δημοκρατίας, Άννα Ασημακοπούλου αναφέρει «ο κ. Βαρουφάκης τα κατάφερε και σήμερα. Καταχώρησε τον εαυτό του στο βιβλίο Γκίνες. Με τη συνδρομή της κυβέρνησης Τσίπρα κατέχει πλέον παγκόσμιο ρεκόρ δήλωσης και συνάμα διάψευσης του εαυτού του…».

Όπως συμπληρώνει δηκτικά η κ. Ασημακοπούλου για τον Γιάνη Βαρουφάκη «θα τον είχαμε συγχαρεί, αλλά δυστυχώς δεν είναι αστείο.  Είναι επικίνδυνο…!».