X

ΝΔ: Ας τελειώσει επιτέλους αυτό το μαρτύριο για τη χώρα

Επίθεση στην Κυβέρνηση για το «κλίμα αισιοδοξίας» που ουδείς στην Ευρώπη συμμερίζεται. Πυρά για τις δηλώσεις Τσίπρα από όλα τα κόμματα της Αντιπολίτευσης.

Ant1news

«Για μια ακόμη φορά η κυβέρνηση υποστηρίζει ότι είμαστε πολύ κοντά στη συμφωνία. Ευρωπαίοι εκπρόσωποι δεν συμμερίζονται την αισιοδοξία αυτή και τα λεφτά τελείωσαν, όπως διαβεβαιώνουν υπουργοί της κυβέρνησης.», επισημαίνει σε ανακοίνωση του αναφορικά με τα αντιφατικά μηνύματα που στέλνουν Αθήνα και δανειστές περί της έναρξης συγγραφής ή μη της συμφωνίας σε τεχνικό επίπεδο.

Όπως τονίζει ο Κώστας Καραγκούνης «η αβεβαιότητα συνεχίζει να παραλύει τη χώρα. Και μέσα σε όλα αυτά θριαμβολογούν ότι θα μπορέσουν να καταβληθούν και αυτό το μήνα μισθοί και συντάξεις», ενώ στην ανακοίνωση του καταλήγει με την φράση «ας τελειώσει επιτέλους αυτό το μαρτύριο για τη χώρα».

Σκληρή ήταν και από το Ποτάμι, η απάντηση στον Πρωθυπουργό και όσα είπε για επικείμενη συμφωνία και Κασσάνδρες που δεν πρέπει να ακούν οι πολίτες. Σε ανακοίνωση του αναφέρει ότι «οι Κασσάνδρες είναι δίπλα στον Πρωθυπουργό, είναι στελέχη που μιλούν για Κούγκια και προαναγγέλλουν ρήξη και επιστροφή στη δραχμή».    

«Λόγια του αέρα τα περί μη περικοπών σε μισθούς-συντάξεις», επισημαίνει σε ανακοίνωση του το ΚΚΕ αναφορικά με την συμφωνία που επιδιώκεται με τους δανειστές.

«Ελπίζουμε να κατανοεί η κυβέρνηση ότι το ζήτημα δεν είναι η μετακύλιση της ευθύνης τυχόν αδιεξόδου στους “θεσμούς”, αλλά η αποτροπή ενός αδιεξόδου που θα στρεφόταν πρωτίστως κατά της Ελλάδας, η οποία δεν αντέχει άλλη παράταση της αβεβαιότητας», επισημαίνει σε ανακοίνωση του το ΠΑΣΟΚ.