X

Βορίδης: Έρχεται νέο μνημόνιο!

Χαρακτήρισε καταστροφή οποιαδήποτε παράταση του τρέχοντος προγράμματος. Αν ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει εθνική συνεννόηση, πρέπει να υποχωρήσει από τις θέσεις του, πρόσθεσε.

Ant1news

Το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών εξαρτάται από το τι είναι διατεθειμένος να «καταπιεί» ο ΣΥΡΙΖΑ, υποστήριξε ο βουλευτής της ΝΔ, Μάκης Βορίδης, ο οποίος επισήμανε την ανάγκη «να αποφύγουμε τώρα τον κάβο και να μην πέσουμε στα βράχια».

Ο κ. Βορίδης μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό «BHMA FM» και εμφανίστηκε βέβαιος πως έρχεται ένα τρίτο μνημόνιο. «Προφανώς, είναι ξεκάθαρο αυτό, για να αντιμετωπιστούν περαιτέρω οι χρηματοπιστωτικές ανάγκες της χώρας, έρχεται νέο μνημόνιο! Δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία και τώρα αυτό το μνημόνιο θα το πούμε ανάπτυξη, συμφωνία ή δεν θα το πούμε (τίποτα), θα είναι νέο μνημόνιο», σημείωσε.

Όσον αφορά στην εθνική συνεννόηση, που πρότεινε στη Βουλή ο πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς, ο κ. Βορίδης τόνισε πως εάν ο ΣΥΡΙΖΑ την επιθυμεί, τότε θα πρέπει να είναι διατεθειμένος να αποδεχτεί ότι δεν πρόκειται να εφαρμόσει το πρόγραμμά του, διότι αν είναι να εφαρμόσει το πρόγραμμά του, τότε δεν υπάρχει καμιά συνεννόηση.

Τέλος, ο κ. Βορίδης ήταν κατηγορηματικός για το ενδεχόμενο παράτασης του τρέχοντος προγράμματος, λέγοντας χαρακτηριστικά «η οποιαδήποτε παράταση είναι καταστροφή!»