X

«Γκάζια» Σαμαρά σε Τσακνή για την ΕΡΤ

Ο πρόεδρος της ΝΔ επεσήμανε στον Διονύση Τσακνή την έλλειψη πολυφωνίας και τη λογική άκρατου κομματισμού από την πρώτη μέρα λειτουργίας.

Ant1news

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς δέχθηκε σήμερα, στα κεντρικά γραφεία του Κόμματος, τον Πρόεδρο του Δ.Σ. της ΕΡΤ κ. Διονύση Τσακνή.

Στη διάρκεια της συνάντησης, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΝΔ, ο Αντώνης Σαμαράς υπογράμμισε ότι τα πρώτα δείγματα της Δημόσιας Τηλεόρασης είναι πολύ αρνητικά, ενώ επεσήμανε την έλλειψη πολυφωνίας και τη λογική άκρατου κομματισμού από την πρώτη μέρα λειτουργίας.

Από την πλευρά του, ο κ. Τσακνής, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΡΤ, ενημέρωσε τον κ. Σαμαρά για θέματα που αφορούν στη λειτουργία του δημόσιου ραδιοτηλεοπτικού φορέα και ζήτησε την κατάθεση προτάσεων από την αξιωματική αντιπολίτευση για τη συγκρότηση των Συμβουλίων Κοινωνικού Ελέγχου της ΕΡΤ, καθώς και για τη διαμόρφωση της Συμφωνίας Αρχών, όπως προβλέπεται από τον νόμο.

Σημειώνεται ότι ο Πρόεδρος της ΕΡΤ θα συναντηθεί τη Δευτέρα 15 Ιουνίου με τον Πρόεδρο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και Υπουργό Εθνικής Αμύνης κ. Πάνο Καμμένο και με τον Γενικό Γραμματέα της Κ.Ε. του ΚΚΕ κ. Δημήτρη Κουτσούμπα, ενώ την Τετάρτη 17 Ιουνίου θα έχει συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο.