X

Κωνσταντινόπουλος: Ζητούμε εντολή για το μέλλον της παράταξης

Στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα ο υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.

Ant1news

«Ζητούμε εντολή για το μέλλον της παράταξης και της χώρας» υπογράμμισε ο υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος στην εσωκομματική διαδικασία για την ανάδειξη νέου προέδρου του κόμματος.

Ο κ. Κωνσταντινόπουλος, λίγο μετά τις 10.00 το πρωί, έφτασε στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης, όπου διεξάγεται η ψηφοφορία για την ανάδειξη του νέου προέδρου στο ΠΑΣΟΚ. Εκεί τον υποδέχτηκαν φίλοι του με τους οποίους συνομίλησε για λίγο και στην συνέχεια άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα.

Στο μεταξύ, κανονικά εξελίσσεται η εκλογική διαδικασία σε όλη την Πελοπόννησο και η προσέλευση φίλων και μελών του ΠΑΣΟΚ, στην εσωκομματική εκλογική διαδικασία για ανάδειξη νέου προέδρου χαρακτηρίζεται ικανοποιητική.

Το εκλογικό του δικαίωμα άσκησε ο υποψήφιος για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέας Λοβέρδος στη Μεταμόρφωση και αμέσως μετά δήλωσε ότι «η σημερινή ημέρα θα είναι αφετηρία για την ανασυγκρότηση του κόμματος». 

Από την πλευρά της, η Φώφη Γεννηματά, η οποία διεκδικεί και αυτή την προεδρεία του Κόμματος, αφού ψήφισε δήλωσε ότι «σήμερα είναι ημέρα συμμετοχής και απόφασης», τονίζοντας πως «μπορούμε να κάνουμε μια νέα αρχή».