X

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Σαμαράς ζητά κυβέρνηση με δοτό πρωθυπουργό

«Ο κ. Σαμαράς εκφράζει τους μύχιους πόθους του" τονίζει η Κουμουνδούρου. "Ο Αλέξης Τσίπρας υπέγραψε μόνος του μέτρα 8 δις" ανταπαντά η Νέα Δημοκρατία.

Ant1news

Με μια αιχμηρή ανακοίνωση απαντά ο ΣΥΡΙΖΑ στις δηλώσεις του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνη Σαμαρά, για κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας με άλλο Πρωθυπουργό, σε περίπτωση που η κυβερνητική πλειοψηφία δεν στηρίξει την ενδεχόμενη συμφωνία που θα φέρει ο κ. Τσίπρας στη Βουλή:

Την ώρα που η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός δίνουν σκληρή μάχη για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων του ελληνικού λαού, ο κ. Σαμαράς εκφράζει τους μύχιους πόθους του. Ζητά κυβέρνηση με δοτό πρωθυπουργό προκειμένου να υπογράψει και να εφαρμόσει ό, τι ζητούν οι δανειστές.

Άραγε αυτές τις σκέψεις τις κρατά για τον εαυτό του ή τις μοιράζεται με ευρωπαίους αξιωματούχους;

Η απάντηση της Νέας Δημοκρατίας

Εξίσου αιχμηρή ήταν η ανταπάντηση της Νέας Δημοκρατίας στην ανακοίνωση της Κουμουνδούρου.

Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση της αξιωματικής αντιπολίτευσης "ο κ. Τσίπρας υπέγραψε τελικά ο ίδιος, πρόταση μνημονιακών μέτρων 8 δίσ. ευρώ! Εάν το αποτέλεσμα αυτό ευχαριστεί τον ΣΥΡΙΖΑ, δε χρειάζεται να μοιραστεί τη «δόξα» με κανέναν άλλον. Εάν όμως υποπτεύεται, ότι τα έχουν κάνει μούσκεμα, καλό είναι τέτοιες ώρες να προσέχουν περισσότερο τα λόγια τους".