X

Θεοδωράκης: Το λόμπι της δραχμής δεν θα νικήσει

Η Ελλάδα δεν θα ζήσει άλλη μια Μικρασιατική καταστροφή, τονίζει ο Σταύρος Θεοδωράκης.

Ant1news

«Το λόμπι της δραχμής δεν θα νικήσει. Η Ελλάδα δεν θα ζήσει άλλη μια Μικρασιατική καταστροφή», αναφέρει σε δήλωσή του στην εφημερίδα Έθνος ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης. 

Προσθέτει , ακόμα, ότι «είναι κρίμα που ένας νέος πολιτικός, ο οποίος μιλούσε για ελπίδα να προσχωρεί τόσο άτσαλα στο στρατόπεδο της οπισθοδρόμησης».

«Οι ΑΝΕΛ και η Χρυσή Αυγή είναι οι μόνες δυνάμεις που πανηγυρίζουν για την χθεσινή απόφαση του Αλέξη Τσίπρα. Ας πορευθούν μαζί λοιπόν προς την δραχμή. Ο λαός δεν θα τους ακολουθήσει», επισημαίνει ο Σταύρος Θεοδωράκης και καταλήγει:

« Το Ποτάμι, το κίνημα της προοδευτικής λογικής, θα κρατήσει την Ελλάδα στο κέντρο της Ευρώπης. Έχουμε λύσεις – έχουμε συμμάχους – έχουμε σχέδιο». 

Εν τω μεταξύ, «φωτιές» άναψε στη Βουλή η ομιλία του επικεφαλής του Ποταμιού και οι αναφορές του περί κομματικών υπαλλήλων. «Όλες οι κινήσεις της κυβέρνησης μαρτυρούν ότι το μόνο που σαν ενδιαφέρει είναι το κόμμα και η παρέα σας. Δεν διαπραγματευτήκατε στην Ευρώπη. Πήγατε χωρίς χαρτιά, προτάσεις και σχέδιο. Μια σχολική εκδρομή κάνατε», είπε μεταξύ άλλων ο κ. Θεοδωράκης.