X

Διεγράφη από τους ΑΝΕΛ ο Κωνσταντίνος Δαμαβολίτης

Είναι ένας απο τους τέσσερις βουλευτές του κόμματος που ζητούσαν την απόσυρση του δημοψηφίσματος. Ο Π. Καμμένος του ζητά να "επιστρέψει" την έδρα του.

Ant1news

Ραγδαίες είναι οι πολιτικές εξελίξεις τις τελευταίες ώρες ενόψει του δημοψηφίσματος  της Κυριακής. Όπως ανακοίνωσαν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες ο βουλευτής Ηρακλείου Κωνσταντίνος Δαμαβολίτης διαγράφεται από την Κοινοβουλευτική Ομάδα των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ μετά τις δηλώσεις του ότι θα ψηφίσει «ναι» στο επικείμενο δημοψήφισμα.

Μάλιστα οι ΑΝΕΛ καλούν τον κ. Δαμαβολίτη να παραδώσει την έδρα του όπως δημόσια δεσμεύτηκε, αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Ο βουλευτής Ηρακλείου μιλώντας σε τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό σήμερα το πρωί, αποκάλυψε ότι θα ψηφίσει «ναι» στο επικείμενο δημοψήφισμα, εξηγώντας στο τι τον οδήγησε σε αυτή του την απόφαση, είπε πως δεν διακυβεύεται  η συμφωνία, αλλά το ερώτημα είναι «ευρώ ή δραχμή».

«Το δια ταύτα, έτσι όπως αποτυπώνεται, κατά την προσωπική μου εκτίμηση, είναι ότι το δημοψήφισμα τελικά είναι ευρώ εναντίον δραχμής» δήλωσε σημειώνοντας ότι στην περίπτωση που το αποτέλεσμα είναι «αυτό το περήφανο ΟΧΙ και πάμε να διαπραγματευτούμε στην Ευρώπη και μάλιστα με τις αγορές να μην έχουν πάθει ζημιά… αν λοιπόν πάμε και μας ξαναπούνε ΟΧΙ, τι ακριβώς θα κάνουμε;» διερωτήθηκε.

Πάντως, απόσταση από την κυβερνητική γραμμή παίρνουν και άλλοι τρεις βουλευτές των ΑΝΕΛ, οι οποίοι τάσσονται κατά του δημοψηφίσματος.