X

Μήνυμα Σαμαρά στο Twitter για την συγκέντρωση υπέρ του «Ναι»

Τι έγραψε ο πρόεδρος της ΝΔ στο Twitter για την συγκέντρωση υπέρ του "Ναι" στο Καλλιμάρμαρο, ενόψει του δημοψηφίσματος της Κυριακής.

Ant1news

Με μήνυμα στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter σχολίασε ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς τη συγκέντρωση υπέρ του «ΝΑΙ» στην Αθήνα.

Συγκεκριμένα ο Πρόεδρος της ΝΔ έγραψε στον λογαριασμό του στο Twitter:

«Το ΝΑΙ που ξεσηκώνει τους Έλληνες, το ΝΑΙ που ενώνει τη χώρα, το ΝΑΙ που λυτρώνει την Ελλάδα!» 

Νωρίτερα, ο Αντώνης Σαμαράς σε νέα του δήλωση εξαπέλυσε ευθεία επίθεση κατά του Αλέξη Τσίπρα κατηγορώντας τον Πρωθυπουργό πως ψεύδεται στον ελληνικό λαό και πως εξ αρχής ήθελε να βγει η χώρα από το ευρώ. Σε δήλωσή του ο κ. Σαμαράς κατηγορεί τον κ. Τσίπρα για ανευθυνότητα λέγοντας πως συνεχίζει να επιμένει στα ψέματα.

Αναφερόμενος στα όσα είπε ο κ. Τσίπρας για την τελευταία Εκθεση του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, ο κ. Σαμαράς τονίζει πως ο Πρωθυπουργος λέει ψέματα καθώς «η ίδια έκθεση κατηγορεί τη δική του κυβέρνηση, πως είναι αυτή που επιδείνωσε την κατάσταση της Οικονομίας, από κάθε άποψη, τους τελευταίους πέντε μήνες.» Οπως λέει, επειδή επιδεινώθηκε η κατάσταση της χώρας, η Έκθεση προτείνει νέο μνημόνιο με πολύ βαρύτερα μέτρα.