X

Λεκτική επίθεση δέχθηκε ο Σταύρος Θεοδωράκης (βίντεο)

Υποστηρικτές του «όχι», του επιτέθηκαν λεκτικά και πριν και μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος. Στη συνέχεια τα πνεύματα ηρέμησαν.

Ant1news



Λεκτική επίθεση από συγκεντρωμένους σε εκλογικό τμήμα του Χαϊδαρίου, όπου άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στο δημοψήφισμα, δέχθηκε το πρωί ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, χωρίς ωστόσο να υπάρξει συνέχεια.

Τόσο κατά την είσοδό του στο εκλογικό τμήμα όσο και κατά την αποχώρησή του, συγκεντρωμένοι, υποστηρικτές του «όχι», του επιτέθηκαν λεκτικά. «Αυτά να πάτε να τα πείτε στον κ. Καμμένο», τους απάντησε στα όσα του έλεγαν και όταν του είπαν ότι «δεν είμαστε με τον κ. Καμμένο», τότε τους είπε «αυτά να πάτε να τα πείτε στη Χρυσή Αυγή». Στη συνέχεια απομακρύνθηκε από το σημείο και τα πνεύματα ηρέμησαν.



Λίγο πριν ο κ. Θεοδωράκης είχε τονίσει την ανάγκη να αποφευχθεί ένας διχασμός της ελληνικής κοινωνίας. «Ελπίζω ο σπόρος του διχασμού που τόσο απερίσκεπτα έριξαν κάποιοι στην ελληνική κοινωνία, για να εξυπηρετήσουν μόνο τα μικροκομματικά τους οφέλη, ότι δεν θα καρποφορήσει», είπε ο επικεφαλής του Ποταμιού, μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος στο 2ο Γυμνάσιο Χαϊδαρίου.



«Και όσο μπορώ να ξέρω, περπατώντας στην Δυτική Αθήνα, στο Αιγάλεω, στην Αγία Βαρβάρα και το Χαϊδάρι, νομίζω ότι ο λαός θα παραμερίσει όλους αυτούς τους άφρονες που πιστεύουν ότι ήρθε η ώρα για έναν επόμενο διχασμό. Την Κυριακή το βράδυ, σε λίγες ώρες δηλαδή, θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε ενωμένοι το μεγάλο πρόβλημα της χώρας. Να δυναμώσουμε δηλαδή την ευρωπαϊκή της πορεία. Ελπίζω σε αυτό ο Πρωθυπουργός να τηρήσει την υπόσχεση του», πρόσθεσε ο κ. Θεοδωράκης.

Δείτε βίντεο από το σημείο:





Η δήλωση του Σταύρου Θεοδωράκη: