X

Μεϊμαράκης: Αυτή η συνάντηση έπρεπε να είχε γίνει εδώ και πολύ καιρό

Ο μεταβατικός πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας σημείωσε πως χάθηκε πολύτιμος χρόνος, με ευθύνη της Κυβέρνησης.

Ant1news

Του Δημήτρη Κοτταρίδη

Στήριξη στην πρόταση της κυβέρνησης, εφόσον αυτή υπηρετεί τους πυλώνες που έχει θέσει η ΝΔ, είναι αποφασισμένος να δώσει ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης.

Eξερχόμενος του Προεδρικού Μεγάρου ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης αναφέρθηκε στη μακρά ιστορική διαδρομή της ΝΔ η οποία και όπως είπε έχει αποδείξει ότι εκφράζει πάνω από όλα το συμφέρον των πολιτών.

Σύμφωνα με τον κ. Μεϊμαράκη αυτή η συνάντηση έπρεπε να είχε γίνει εδώ και πολύ καιρό καθώς όπως είπε «χάσαμε χρόνο εις βάρος της ελληνικής οικονομίας και της χώρας.»

Όπως δήλωσε η σημερινή κατάσταση είναι  χειρότερη από ό,τι ήταν πριν από δέκα μέρες, πολύ χειρότερη από ό,τι ήταν το Δεκέμβρη» και επέρριψε ευθύνες στην κυβέρνηση πως έχασε χρόνο. «Φθάσαμε σε ένα σημείο να καλείται ο λαός μέσα από μια διχαστική διαδικασία να είμαστε στο και πέντε, με τράπεζες κλειστές, με τα ελλείμματα να επανέρχονται,  οφείλουμε όλες οι δυνάμεις του δημοκρατικού τόξου να ξαναβρούμε την ενότητα, την ψυχραιμία και να παροτρύνουμε την κυβέρνηση που έχει την ευθύνη να φέρει τη συμφωνία που υποσχέθηκε» δήλωσε ο κ. Μεϊμαράκης.

Ο Πρόεδρος της ΝΔ υπενθύμισε πως ο Πρωθυπουργός έχει υποσχεθεί στον ελληνικό λαό συμφωνία εντός 48 ωρών και ξεκαθάρισε πως θα ζητήσει την παρέμβαση του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, ενώ θα κάνει όλες τις απαραίτητες κινήσεις εφόσον αποδειχθεί ότι η συμφωνία υπηρετεί τους πυλώνες που έχει θέσει η Νέα Δημοκρατία.