X

Γρηγοράκος: Αν δεν μπορεί ο κ. Τσίπρας να κάνει στην πάντα

Αυτή τη στιγμή προέχει το συμφέρον της χώρας, τονίζει ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ και κάνει λόγο για τρεις επιλογές του Αλέξη Τσίπρα.

Ant1news

Την ανάγκη να υπάρξει μια συμφωνία άμεσα τόνισε ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ Λεωνίδας Γρηγοράκος, σημειώνοντας ότι αυτή τη στιγμή προέχει το συμφέρον της χώρας.

Ο κ. Γρηγοράκος, μιλώντας στο Βήμα Fm, τόνισε ότι είναι ώρα ευθύνης για όλους, τονίζοντας μάλιστα , πως «αν δεν μπορεί ο κ. Τσίπρας να φέρει μια συμφωνία, έστω και επώδυνη, θα πρέπει να κάνει στην πάντα».

Επισήμανε, εν τω μεταξύ ότι ο Έλληνας πρωθυπουργός έχει να επιλέξει μεταξύ τριών επιλογών. Συγκεκριμένα, ο κ. Γρηγοράκος είπε: « Ο κ. Τσίπρας έχει να επιλέξει από το να μας φέρει μια καλή συμφωνία, όπως ο ίδιος έλεγε ότι θα φέρει, η δεύτερη επιλογή του είναι να φέρει τη χώρα στη δραχμή, γιατί θα ακούσει τους δραχμιστές του κόμματός του και η τρίτη επιλογή που έχει είναι να αποσυρθεί, αν δεν μπορεί να το κάνει, αν δεν μπορεί να σηκώσει το βάρος μιας συμφωνίας».

«Είναι μονόδρομος, δεν μπορεί να καταστραφεί η χώρα», υπογράμμισε ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ.