X

Νέα επικοινωνία Τσίπρα-Φώφης για την διαπραγμάτευση

Σε τι συμφώνησαν ο Πρωθυπουργός και η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ. Τι ζήτησε απο την Κυβέρνηση η Φώφη Γεννηματά.

Ant1news

Της Στεφανίας Μουρελάτου

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρωθυπουργό είχε σήμερα η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Ο Αλέξης Τσίπρας ενημέρωσε την Φώφη Γεννηματά για την πορεία των διαπραγματεύσεων και το οπλοστάσιο του Ευκλείδη Τσακαλώτου για το σημερινό κρίσιμο Eurogroup, πριν απο την έναρξη του οποίου, μεγάλη μερίδα των Υπουργών Οικονομικών έθεσε θέμα εμπιστοσύνης, ζητώντας εγγυήσεις ότι η Ελλάδα θα υλοποιήσει τα μέτρα που προτείνει.

“Σε αυτές τις κρίσιμες στιγμές για την Ελλάδα, δεν έχουν θέση  οι διαφωνίες και οι αντιπαλότητες” συμφώνησαν κατά την επικοινωνία τους ο Πρωθυπουργός και η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, ενώ η Φώφη Γεννηματά τόνισε οτι το αποτέλεσμα της διαπραγμάτευσης δεν μπορεί να είναι τίποτα  άλλο παρά η συμφωνία.

Ο Αλέξης Τσίπρας και η Φώφη Γεννηματά συμφώνησαν ότι η ψηφοφορία στην Βουλή και η έγκριση της ελληνικής πρότασης από την συντριπτική πλειονότητα των βουλευτών, έστειλε ένα ισχυρό μήνυμα ενότητας στην Ευρώπη.

Η νέα επικοινωνία του Πρωθυπουργού και Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ με την Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ έγινε και εν μέσω σεναρίων για ανασχηματισμό από Δευτέρα και προκήρυξη εκλογών απο Σεπτέμβριο ή άλλων που κάνουν λόγο για την δημιουργία νέας συγκυβέρνησης