X

"Ασπίδα προστασίας" στη Ζωή από Πετράκο και Ραχήλ

Ο Θανάσης Πετράκος και η Ραχήλ Μακρή υποστήριξαν την Ζωή Κωνσταντοπούλου μέσω Facebook.

Ant1news



Τη στήριξη τους στη Ζωή Κωνσταντοπούλου εξέφρασαν σήμερα ο Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Θανάσης Πετράκος και η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ραχήλ Μακρή, με αφορμή τη συζήτηση που έχει ανοίξει για πρόταση μομφής εναντίον της Προέδρου της Βουλής, η οποία δέχεται ήδη σφοδρά εσωκομματικά πυρά.

«Ελπίζω ότι τα κανάλια της διαπλοκής θα διαψευστούν και δεν θα υπάρξουν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ οι οποίοι θα καταθέσουν άκουσον άκουσον πρόταση μομφής ενάντια στη συντρόφισσα Πρόεδρο της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου», έγραψε ο Θανάσης Πετράκος στο Facebook, ο οποίος χθες είχε καλέσει τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, να μην δεχθεί τα μέτρα και να φύγει από τη Σύνοδο Κορυφής για να προχωρήσει σε εκλογές με ερώτημα για ρήξη.


 

Στο ίδιο μήκος κύματος και η Ραχήλ Μακρή. Αναφερόμενη στα περί πρότασης μομφής κατά της Ζωής Κωνσταντοπούλου, έγραψε σε ανάρτησή της στο Facebook: «Το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ έλεγε για κατάργηση πολιτικών λιτότητας όχι για εφαρμογή αντιλαϊκών μέτρων. Προφανώς δεν είχατε χρόνο να τα διαβάσετε».





Το πρωί, πάντως, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Φίλης, μιλώντας στον ΑΝΤ1, επέκρινε την στάση της Ζωής Κωνσταντοπούλου και διατύπωσε την άποψη ότι όσοι διαφωνούν με την γραμμή που ακολούθησε το κόμμα του τις τελευταίες μέρες, θα πρέπει να παραιτηθούν.