X

Ανυπότακτος ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Τάσος Κορωνάκης;

Ερώτηση 23 βουλευτών της ΝΔ προς τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνο Καμμένο.

Ant1news

Ανυπότακτος είναι ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Τάσος Κορωνάκης, αναφέρουν με ερώτηση τους προς τον πρωθυπουργό και τον υπουργό Άμυνας 23 βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας.

Οι βουλευτές της ΝΔ, με επικεφαλής τον Λευτέρη Αυγενάκη, σημειώνουν ότι ο Τάσος Κορωνάκης που με απόφαση του πρωθυπουργού μετέχει στην πολιτική ομάδα διαπραγμάτευσης, έλαβε δύο 6μηνες αναβολές για λόγους υγείας, με τη δεύτερη να λήγει το Νοέμβριο του 2005. Στη συνέχεια, προσθέτουν, δήλωσε ψευδή διεύθυνση για να μην μπορέσει η αστυνομία να του επιδώσει το Φύλλο Κατάταξης, ενώ μόλις πριν από λίγες ημέρες τον «ανακάλυψαν» και να του επέδωσαν το χαρτί κατάταξης.

«Υπάρχει Δελτίο Κατάταξης για τον Στρατιώτη Αναστάσιο Κορωνάκη του Χαρίτωνα σε Κέντρο Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων του Ε.Σ. για την 8η Ιουλίου 2015, με την ΕΣΣΟ Δ2015; Κατετάγη και υπηρετεί τη στρατιωτική θητεία του ο εν λόγω Στρατιώτης, όπως προβλέπεται; Αν παρουσιάστηκε σε ποιο κέντρο υπηρετεί αυτή τη στιγμή; Αν δεν έχει παρουσιαστεί, δε θεωρείται ανυπότακτος για δεύτερη φορά;», είναι ένα από τα ερωτήματα που θέτουν οι 23 βουλευτές της ΝΔ.