X

Δεν θα ψηφίσει τη συμφωνία ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Καραγιαννίδης

«Δεν με ικανοποιεί η συμφωνία. Δεν θα υπερψηφίσω τα μέτρα» δήλωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Καραγιαννίδης.

Ant1news


Με κλιμάκωση των κινητοποιήσεών τους προειδοποιούν κτηνοτρόφοι και αγρότες της Β. Ελλάδας, που συγκεντρώθηκαν, την Τρίτη, έξω από το κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Δράμας, αντιδρώντας στα φορολογικά μέτρα που περιλαμβάνει η νέα συμφωνία της κυβέρνησης με τους δανειστές 

Οι συγκεντρωμένοι εξέφρασαν τη διαφωνία τους και στον βουλευτή Δράμας του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστο Καραγιαννίδη. «Νιώθουν εξαπατημένοι(...) Όταν ανέβηκα να μιλήσω υπήρχε ένταση και οργή ότι δεν τηρήθηκαν οι υποσχέσεις που δόθηκαν προεκλογικά», δήλωσε ο κ. Καραγιαννίδης. 

Ως προς τη στάση που θα τηρήσει όταν η συμφωνία πάει στη Βουλή προς ψήφιση ο βουλευτής είπε: «Προφανώς, δεν με ικανοποιεί η συμφωνία(...) Δεν θα υπερψηφίσω τα μέτρα που έρχονται». 

Από την πλευρά τους, οι κτηνοτρόφοι και οι αγρότες της Β. Ελλάδας, που δεν αποκλείουν “κάθοδο” και στην Αθήνα, αναμένεται να κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις και ανανέωσαν το “ραντεβού” τους για το παναγροτικό, πανκτηνοτροφικό συλλαλητήριο της 25ης Αυγούστου, στο υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης.

  

«Δυναμική» διαμαρτυρία στην Αθήνα τον Σεπτέμβριο προανήγγειλε, εν τω μεταξυ, ο επικεφαλής της Πανελλήνιας Ένωσης Αγροτών-Κτηνοτρόφων, Χρήστος Γκόντιας, ενώ δεν απέκλεισε να συμπέσει χρονικά και με άλλες κινητοποιήσεις, που ενδέχεται να περιλαμβάνουν ακόμα και αποκλεισμούς  κεντρικών κομβικών σημείων ή τελωνείων με τα τρακτέρ.