X

Προσκλητήριο Φώφης για συσπείρωση δυνάμεων

«Να αλλάξουμε τα  δεδομένα, ανοίγοντας νέους δρόμους, δημιουργώντας νέες προσδοκίες και ελπίδα για τις Ελληνίδες και τους Έλληνες» δήλωσε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Ant1news

«Τώρα είναι ώρα για μια νέα αρχή! Με την εμπειρία της ιστορικής μας διαδρομής, την δύναμη της παράδοσης της Δημοκρατικής Παράταξης, αλλά και με ισχυρή ανανέωση σε πρόσωπα, σε ιδέες, προτάσεις και πρωτοβουλίες» δήλωσε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά.

«Θέλω να καλέσω όλες τις πολιτικές δυνάμεις, τις κινήσεις, τα πρόσωπα του σοσιαλδημοκρατικού και κεντροαριστερού χώρου, σε συσπείρωση των δυνάμεων και συστράτευση, με ενιαία στάση και ψηφοδέλτια σε αυτές τις εκλογές» συμπλήρωσε.

«Να συζητήσουμε, να θέσουμε το κοινό συμφέρον πάνω από το προσωπικό, να συστρατευτούμε αλλάζοντας τα δεδομένα, ανοίγοντας νέους δρόμους, δημιουργώντας νέες προσδοκίες και ελπίδα για τις Ελληνίδες και τους Έλληνες» κατέληξε η κ. Γεννηματά.

Το μεσημέρι συνεδρίασαν οι βουλευτές και άλλα στελέχη του κόμματος, για να καθορίσουν την τακτική ενόψει των εκλογών, οι οποίες διαφαίνονται δεδομένες, λόγω της σταθερής άρνησης του ΑλέξηΤσίπρα για οποιαδήποτε κυβέρνηση συνεργασίας.