X

Εκλογική συμπόρευση Λαφαζάνη-Αλαβάνου

«Θέλουμε να συμπορευτούμε μαζί σε αυτές τις εκλογές-εξπρές», υπογράμμισε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης μετά το τετ α τετ που είχε με τον Αλέκο Αλαβάνο.

Ant1news



Σε συμφωνία για εκλογική συμπόρευση στις επικείμενες εκλογές κατέληξαν σήμερα ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας, Παναγιώτης Λαφαζάνης και ο επικεφαλής του Σχεδίου Β', Αλέκος Αλαβάνος, μετά τη συνάντηση που είχαν το απόγευμα στη Βουλή.

«Είχα την ευκαιρία να έχω μία πολύ ουσιαστική, φιλική και συντροφική συνάντηση με τον Αλέκο Αλαβάνο ως επικεφαλής του Σχεδίου Β», τόνισε ο κ. Λαφαζάνης και σημείωσε ότι τους ενώνουν δεσμοί αγωνιστικοί και χρόνων.

Μας δόθηκε η ευκαιρία «να ανοίξουμε μαζί ξανά δρόμους συνεργασίας και συμπόρευσης στα πλαίσια της λαϊκής ενότητας, του μετώπου που θέλουμε να διαμορφώσουμε ενάντια στα μνημόνια, ενάντια στη λιτότητα, ενάντια στην εθνική υποτέλεια. Θέλουμε να συμπορευτούμε μαζί σε αυτές τις εκλογές-εξπρές που εκφράζουν μία βαθύτατη αντιδημοκρατική νοοτροπία, εκλογές οι οποίες γίνονται υπό την αιγίδα του Γιούνκερ, της Μέρκελ και του Ντάισελμπλουμ», πρόσθεσε ο επικεφαλής της «Λαϊκής Ενότητας».