X

Ξεκίνησε η προεκλογική προετοιμασία του ΣΥΡΙΖΑ

Σύγκληση πανελλαδικής συνδιάσκεψης το προσεχές Σαββατοκύριακο. Συνεδριάζουν και οι επιτροπές προετοιμασίας του εκλογικού αγώνα.

Ant1news

Ξεκίνησε η προεκλογική προετοιμασία του ΣΥΡΙΖΑ με τη σημερινή συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος, υπό τη διευρυμένη της σύνθεση.

Σε κλίμα ομοφωνίας , τονίστηκε ότι το κόμμα προχωρά ενωμένο στις εκλογές, ενώ τις προσεχείς ημέρες θα συνεδριάσουν και οι επιτροπές προετοιμασίας του εκλογικού αγώνα (πρόγραμμα-επικοινωνία-ψηφοδέλτια- οργανωτικό).

Σε αυτό το πλαίσιο, αποφασίστηκε για το προσεχές Σαββατοκύριακο, η σύγκληση πανελλαδικής συνδιάσκεψης, με συμμετοχή των μελών της ΚΕ, των μελών των Νομαρχιακών Επιτροπών και των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, όπου και θα αποφασιστεί το εκλογικό-κυβερνητικό πρόγραμμα.

Ο Αλέξης Τσίπρα, κατά την εισήγησή του στην σημερινή συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, έθεσε ως στόχο στις εκλογές την καθαρή εντολή τετραετίας, ενώ, σύμφωνα με κυβερνητικά στελέχη, απέκλεισε το ενδεχόμενο μετεκλογικής συνεργασίας του ΣΥΡΙΖΑ με τις συστημικές δυνάμεις του παλιού πολιτικού συστήματος, δηλαδή τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ.