X

Τριήμερες επαφές με κόμματα και κοινωνικούς φορείς ξεκινά ο Λαφαζάνης

Ξεκινά τις επαφές του με τους πολιτικούς αρχηγούς. Βλέπει σήμερα τον Σταύρο Θεοδωράκη και την Τρίτη τον Ευάγγελο Μεϊμαράκη.

Ant1news

Όλα τα χρονικά περιθώρια, για τον σχηματισμό κυβέρνησης, θα εξαντλήσει ο Πρόεδρος της Κ.Ο της Λαϊκής Ενότητας, κάνοντας επαφές με κόμματα και κοινωνικούς φορείς.

Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, ο οποίος έλαβε σήμερα την τρίτη διερευνητική εντολή για τον σχηματισμό κυβέρνησης από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, οργάνωσε ήδη το πρόγραμμα των τριών ημερών που προβλέπονται για κάθε διερευνητική εντολή.

Το πρόγραμμά του ξεκινά από σήμερα το απόγευμα, καθώς έχει συνάντηση με τον Πρόεδρο του κόμματος «Το Ποτάμι», Σταύρο Θεοδωράκη, στα γραφεία της Λαϊκής Ενότητας στη Βουλή.

Την Τρίτη στις 15:30, επίσης στη Βουλή, ο κ. Λαφαζάνης θα δει τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Βαγγέλη Μεϊμαράκη, ενώ την ίδια ημέρα θα έχει συναντήσεις με εκπροσώπους κοινωνικών φορέων. Συγκεκριμένα, στις 10.30 θα έχει συνάντηση με εκπροσώπους των ΓΕΝΟΠ, ΟΜΥΛΕ, ΟΣΥΠΑ, ΠΟΣ, ΟΜ ΕΥΔΑΠ, Επιτροπή Ενάντια στο ΤΑΙΠΕΔ, Επιτροπή Αγώνα Αεροδρομίου Ελληνικού.

Στις 13:30 θα δει εκπροσώπους των ΑΔΕΔΥ, Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδας, Σύλλογος Μισθωτών Μηχανικών, ΠΟΘΑ, στις 18:00 εκπροσώπους των Αγροτικός Σύλλογος Ορχομενού, Πανελλήνιος Σύλλογος Κτηνοτρόφων και στις 19:00 θα έχει συνάντηση με εκπροσώπους της ΓΣΒΕΕ.

Την Τετάρτη στις 18:00  στα γραφεία της Λαϊκής Ενότητας, στη Βουλή, ο Παναγιώτης Λαφαζάνης θα υποδεχθεί την Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά και στις 19:00 την ηγεσία της ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

Επίσης, νωρίτερα θα δει εκπροσώπους των Ομοσπονδία Αρτοποιών, εκπροσώπους Συλλόγου Πρακτορείων ΟΠΑΠ, εκπροσώπους της Ομοσπονδίας Ιδιοκτητών Φορτηγών, εκπροσώπους της ΕΣΑΜΕΑ, εκπροσώπους της ΠΟΜΙΔΑ και του Συντονιστικού Κοινοτήτων Περιοχών Αττικής και εκπροσώπους Κοινωνικών Ιατρείων Αττικής.