X

Κώτσιας: Υπήρξαν άνθρωποι στον ΣΥΡΙΖΑ που δεν είχαν σχέση με την Αριστερά

Η Αριστερά στρατεύεται σε πολιτικές και δεν στρατεύεται σε πρόσωπα, τονίζει ο βουλευτής της Λαϊκής Ενότητας, Θωμάς Κώτσιας.

Ant1news

Την άποψη ότι τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ θα επαναπροσδιορίσουν τη στάση τους πριν τα μέτρα, γιατί δεν θα χάσουν την ψυχή τους, εξέφρασε σε συνέντευξή του ο βουλευτής της Λαϊκής Ενότητας, Θωμάς Κώτσιας.

Ο ίδιος τόνισε ότι υπήρξαν άνθρωποι στον ΣΥΡΙΖΑ που δεν είχαν σχέση με την Αριστερά και κάποιοι που, έτσι κι αλλιώς, ήταν χαμένοι. «Από αυτούς δεν περιμένει τίποτα κανείς», δήλωσε στον Βήμα Fm.

«Στην τελευταία Κεντρική Επιτροπή, ένα σημαντικό κομμάτι από τα στελέχη, στην ομιλία τους, αναφέρθηκαν πλέον στον κοινωνικό ΣΥΡΙΖΑ κι όχι τόσο στον κομματικό ίσως, γιατί συνειδητοποιούμε ότι στον κομματικό ΣΥΡΙΖΑ σε μεγάλο βαθμό τον χάνουν, διότι όλοι αυτοί οι άνθρωποι είναι ζυμωμένοι με τις αξίες της Αριστεράς και βρίσκονται σήμερα χάνοντας το έδαφος κάτω από τα πόδια τους», πρόσθεσε ο κ. Κώτσιας και πρόσθεσε:

«Ακόμα κι αυτοί που ψήφισαν «ναι» από τους βουλευτές ή όσα στελέχη συμπαρατάχθηκαν με το «ναι», σε μια πορεία θα επαναπροσδιοριστούν όταν έρθουν αυτά τα εφιαλτικά μέτρα που περιμένουν τον λαό μας».