X

Καμμένος: Θα συμμετέχουμε σε κυβέρνηση εθνικής αποστολής με τον ΣΥΡΙΖΑ

«Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες είμαστε και οι μόνοι που μπορούμε να εγγυηθούμε τη σταθερότητα και την ανάπτυξη», υποστήριξε.

Ant1news



«Θα συμμετέχουμε στην επόμενη κυβέρνηση. Είναι πλέον ξεκάθαρο ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το πρώτο κόμμα. Άρα, οποιαδήποτε ψήφος στα υπόλοιπα συστημικά κόμματα, είναι μία χαμένη ψήφος», ήταν το μήνυμα που έστειλε ο Πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος, στην σημερινή του ομιλία στην ΚΟ και την Εκτελεστική Επιτροπή του κόμματος.

Αναφερόμενος στο εύρος των επιλογών των πολιτών στις εκλογές, ο κ. Καμμένος τόνισε ότι έχουν να επιλέξουν μεταξύ ενός ΣΥΡΙΖΑ αυτοδύναμου ή συμμετάσχοντος σε συμμαχική κυβέρνηση εθνικής αποστολής με τους Ανεξάρτητους Έλληνες, ενώ μια τρίτη επιλογή είναι μια κυβέρνηση στην οποία δεν θα υπάρχει η εγγύηση των ΑΝΕΛ «σε θέματα στα οποία και μέχρι τώρα το βέτο μας έχει γίνει αποδεκτό».

«Θέλουν οι στρατιωτικοί να υπάρχουν στρατόπεδα με το όνομα Στρατηγός Σαράφης; Θέλουν στη μεταναστευτική πολιτική να μην υπάρχουν οι κόκκινες γραμμές, παρότι αυτό έχει δυστυχώς γίνει ένα παιχνίδι λέξεων μεταξύ των αντιπάλων μας για τη μετανάστευση;», ανέφερε ο Πρόεδρος των ΑΝΕΛ.

«Θέλουν μία κυβέρνηση που δεν θα προστατεύει τις σχέσεις ορθοδοξίας με την ελληνισμό; Εάν θέλουν όλα αυτά, μπορούν να μην ψηφίσουν τους ΑΝΕΛ και να μην έχουμε την ισχυρή δύναμη να συμμετέχουμε στην επόμενη κυβέρνηση», πρόσθεσε ο κ. Καμμένος, υπογραμμίζοντας - μεταξύ άλλων - ότι «αυτή την στιγμή οι Ανεξάρτητοι Έλληνες είμαστε και οι μόνοι που μπορούμε να εγγυηθούμε τη σταθερότητα και την ανάπτυξη».