X

ΝΔ: Αντί ο κ. Τσίπρας να σχολιάζει με διαρροές, ας εμφανιστεί

Η Νέα Δημοκρατία κατηγορεί τον Αλέξη Τσίπρα ότι κρύβεται και σχολιάζει μέσω διαρροών.

Ant1news



Σφοδρή επίθεση εναντίον του Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε η Νέα Δημοκρατία, με αφορμή τα όσα διαρρέονται για τη μη σύγκληση του Συμβουλίου των Πολιτικών Αρχηγών, μετά το πέρας των διερευνητικών εντολών.

«Αντί ο κ. Τσίπρας να κρύβεται και να σχολιάζει με διαρροές, ας εμφανιστεί όπως ρητά επιτάσσει το Σύνταγμα, και υπεύθυνα ζητά ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Ευάγγελος Μεϊμαράκης, στο πλαίσιο των διερευνητικών εντολών», αναφέρει η ΝΔ.

«Όσον αφορά στα περί κοινωνικής ευαισθησίας, την απάντηση δίνουν τα επώδυνα μέτρα που επιβάλλει το τερατώδες Μνημόνιο Τσίπρα - Καμμένου», προσθέτει.

«Ακούγοντας και διαβάζοντας μία διαρροή, επίσημη όμως, ότι δεν θα συγκληθεί το Συμβούλιο των Πολιτικών Αρχηγών, θέλω να εκφράσω και δημόσια τη θέση της Νέας Δημοκρατίας ότι κατά τη γνώμη μου και σύμφωνα με τους ειδικούς που έχουμε στη ΝΔ και τους συνταγματολόγους, απαιτείται από το Σύνταγμα να γίνει σύσκεψη των Αρχηγών και αν κάποιοι δεν θέλουν να έρθουν, μπορεί η θέση τους να μείνει κενή», ανέφερε νωρίτερα ο Πρόεδρος της ΝΔ, Βαγγέλης Μεϊμαράκης, μετά τη συνάντησή του με τον Παναγιώτη Λαφαζάνη.