X

«Βλέπει» την Γεννηματά ο Λαφαζάνης

Τρίτη και τελευταία ημέρα επαφών για Λαφαζάνη, στο πλαίσιο των διερευνητικών εντολών. Με ΠΑΣΟΚ και ΑΝΤΑΡΣΥΑ οι σημερινές επαφές.

Ant1news

Μετά τον Σταύρο Θεοδωράκη και τον Ευάγγελο Μεϊμαράκη, ο Παναγιώτης Λαφαζάνης θα υποδεχθεί σήμερα το απόγευμα, στις 18.00, στα γραφεία της Λαϊκής Ενότητας, στη Βουλή, την Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά.

Ο Πρόεδρος της Κ.Ο της Λαϊκής Ενότητας, που εξαντλεί σήμερα τα χρονικά περιθώρια που προβλέπονται από το Σύνταγμα, για τον σχηματισμό κυβέρνησης, θα έχει στις 19:00 επαφές και με την ηγεσία της ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

Νωρίτερα θα δει εκπροσώπους των Ομοσπονδία Αρτοποιών, εκπροσώπους Συλλόγου Πρακτορείων ΟΠΑΠ, εκπροσώπους της Ομοσπονδίας Ιδιοκτητών Φορτηγών, εκπροσώπους της ΕΣΑΜΕΑ, εκπροσώπους της ΠΟΜΙΔΑ και του Συντονιστικού Κοινοτήτων Περιοχών Αττικής και εκπροσώπους Κοινωνικών Ιατρείων Αττικής.

Εν τω μεταξύ, κάλεσμα στον Αλέξη Τσίπρα και τους άλλους πολιτικούς αρχηγούς για ένα ανοιχτό, δημοκρατικό, ισότιμο και διαφανή ντιμπέιτ απευθύνει η Λαϊκή Ενότητα εν όψει της επερχόμενης εκλογικής αναμέτρησης.

«Θεωρούμε αυτονόητο ότι οι εκλογές «φαστ τρακ» που επέλεξε το Μαξίμου, συνιστούν μια ασφυκτική προεκλογική τακτική προς όφελος των μνημονιακών-συστημικών δυνάμεων η οποία υποτιμά την κριτική σκέψη των πολιτών. Έτσι όπως και υποτίμησαν το 61,3% του ελληνικού λαού θα υποτιμήσουν και πάλι τους αγωνιζόμενους έλληνες πολίτες και ιδιαίτερα τη νεολαία που έδωσε μαζικό και βροντερό παρόν στο ιστορικό δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου», αναφέρεται στην ανακοίνωση του κόμματος.