X

Λαφαζάνης: Θα συνεργαστούμε και θα συμπορευθούμε με τη Ζωή στις εκλογές

Επιβεβαίωσε ο πρόεδρος της Λαϊκής Ενότητας τη συνεργασία του με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Ant1news


«Βεβαίως θα συνεργαστούμε και θα συμπορευθούμε στις εκλογές με την Ζωή Κωνσταντοπούλου. Αυτό είναι σίγουρο. Η μορφή που θα πάρει αυτή η συμπόρευση θα ανακοινωθεί σύντομα», τόνισε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης  στο δελτίο ειδήσεων του Star.

Η κυβέρνηση, σύμφωνα με τον κ. Λαφαζάνη, «δεν είχε κανένα σχέδιο για την περίπτωση που οι δανειστές έφερναν αντιρρήσεις» και η διαπραγματευτική τακτική που ακολούθησε «ήταν κάκιστη καθώς δεν βοήθησε τη θέση της χώρας αλλά οδήγησε και σε ένα τρίτο εξαιρετικά σκληρό μνημόνιο».

«Έχουμε μνημονιακή δικτατορία στη χώρα και όποιος ισχυρίζεται πως έχουμε δημοκρατία εξαπατά τον ελληνικό λαό. Ένας νόμος διέπει τη χώρα το μνημόνιο. Είναι τέτοια η μνημονιακή δικτατορία που ότι και να ψηφίζει ο ελληνικός λαός θα έχει μνημόνιο», τόνισε ο πρόεδρος της ΛΑΕ.

Παράλληλα χαρακτήρισε «προφάσεις εν αμαρτίαις» τις κατηγορίες πως έριξε την πρώτη αριστερή κυβέρνηση.

«Η κυβέρνηση δεν έπεσε παραιτήθηκε, δεν τόλμησε να πάει στη Βουλή να ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης. Εμείς δεν θα στηρίζαμε κυβέρνηση μνημονιακών πολιτικών», είπε ο κ. Λαφαζάνης, ο οποίος ξεκινά το Σάββατο, από τη Μυτιλήνη, τις προεκλογικές περιοδείες του.