X

Έβαλε τελεία στην εκλογική κάθοδο η Τελεία του Γκλέτσου

Για ποιούς λόγους δεν κατέστη δυνατόν να συμπληρωθούν τα ψηφοδέλτια του κόμματος. Τι θα κάνει τώρα ο επικεφαλής του.

Ant1news

Στην απόφαση να μην κατέλθει στις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου έλαβε το κόμμα Τελεία του Απόστολου Γκλετσου, το οποίο στις εκλογές του Ιανουαρίου είχε λάβει το διόλου ευκαταφρόνητο ποσοστό του 1,77%, το οποίο αντιστοιχεί σε 109.483 ψήφους.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του κόματος, δεν κατέστη δυνατόν να υπάρξουν οι απαραίτητες συμφωνίες μεταξύ των υποψηφίων βουλευτών της Τελείας και τελικώς δεν έγινε κατορθωτό να καταρτιστούν ψηφοδέλτια καθώς «είναι πολλοί αυτοί που επιμένουν για πρωτιές και εκλόγιμες θέσεις».

Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωσή της, η Τελεία «δεν ανακοινώνει καμία στήριξη, καμία διάκριση, καμία “καθοδήγηση” στους φίλους και ψηφοφόρους. Ο καθένας ας ψηφίσει κατά συνείδηση».

Πληροφορίες των προηγούμενων ημερών πάντως επέμεναν για πολιτικό φλερτ του επικεφαλής της Τελείας και Δήμαρχου Στυλίδας, Απόστολου Γκλέτσου με την Ζωή Κωνσταντοπούλου, η οποία, όπως προανήγγειλε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης '' θα συνεργαστέι με την Λαϊκή Ενότητα.

Η Τελεία πάντως δεν αναστέλει την δραστηριότητα της, αλλά όπως τονίζεται στην ανακοίνωσή της «παραμένουμε βεβαίως στις επάλξεις για κοινωνικούς αγώνες και για πολιτικούς όταν επανέλθει η κανονικότητα και η δημοκρατική διαδικασία της σταυροδοσίας».