X

Καμμένος: από 21/9 αρχίζει το τέλος της λιτότητας και της ανεργίας

Για μια νέα περίοδο, με πολιτική από την επομένη των εκλογών, που θα φέρει την ανάπτυξη κάνει λόγο ο Πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.

Ant1news

Με μόνιμο σύνθημα ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα αποτελέσουν «εγγυητές» της επόμενης ημέρας στην διακυβέρνηση του τόπου, ο Πρόεδρος τους Πάνος Καμμένος, σε δήλωση του ενόψει των εκλογών της 20ης Σεπτεμβρίου κάνει λόγο για μια καινούρια αρχή σε ότι αφορά τις πολιτικές που θα ακολουθηθούν.

Όπως επισημαίνει ο Πάνος Καμμένος, «στις 21 Σεπτεμβρίου, με εγγυητές τους Ανεξάρτητους Έλληνες, αρχίζει μια νέα περίοδος για την Ελλάδα», συμπληρώνει ότι αυτή η περίοδος θα έλθει «με μια πολιτική που θα φέρει την ανάπτυξη, εντελώς διαφορετική από την πολιτική της λιτότητας και της ανεργίας», ενώ επιτιθέμενος σε Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ προσθέτει ότι θα είναι «εντελώς διαφορετική από την πολιτική των κομμάτων του χθες».

Χθες, η εκπρόσωπος τύπου των ΑΝΕΛ σε ανακοίνωση της επεσήμαινε αναφορικά με την στάση του κόμματος την περίοδο της διαπραγμάτευσης αλλά και την γραμμή που θα ακολουθήσουν εφεξής ότι «οι Ανεξάρτητοι Έλληνες ούτε ήταν ούτε θα γίνουν μνημονιακοί».

Πάντως, σύμφωνα με τα ευρήματα των 7 δημοσκοπήσεων που είδαν το φως της δημοσιότητας της τελευταίες ώρες, δείχνουν ότι μάλλον οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν θα κατορθώσουν να μπουν στην Βουλή.