X

Αδίκως με κατηγορεί ο Μητρόπουλος, λέει ο Σπίρτζης

Μιλώντας στην Συνδιάσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε ότι δεν έχει καμία εμπλοκή στην υπόθεση Μητρόπουλου.

Ant1news



Απάντηση στον Αλέξη Μητρόπουλο, που αναφέρθηκε ευθέως στο όνομά του, με αφορμή τα όσα κατήγγειλε για παρέμβαση κυβερνητικού στελέχους για την άρση της ασυλίας του, έδωσε ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Χρήστος Σπίρτζης, μιλώντας στην Πανελλαδική Συνδιάσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ.

«Επειδή ακούστηκε το όνομά μου θέλω να δηλώσω ότι ποτέ στην πορεία μου δεν δίστασα να συγκρουστώ τόσο πάνω στο τραπέζι όσο και δημόσια με συγκεκριμένα συμφέροντα, με ΜΜΕ, με ανθρώπους που σπεκουλάριζαν τον ΣΥΡΙΖΑ και τους συντρόφους μας», ανέφερε ο κ. Σπίρτζης, επισημαίνοντας πως «με την υπόθεση του συντρόφου μου δεν έχω καμία εμπλοκή ούτε γνώση της υπόθεσης».

«Δήλωσα στον Πρόεδρο ότι είμαι διαθέσιμος για οποιαδήποτε περιφέρεια οποιαδήποτε θέση ακόμα και μη εκλόγιμη», πρόσθεσε ο κ. Σπίρτζης και σημείωσε πως «δεν είμαι εδώ για καμία βουλευτική ή υπουργική θέση».

Υπογράμμισε, δε, πως «όσοι προερχόμαστε από τον σοσιαλιστικό χώρο έχουμε διπλό χρέος να υπηρετήσουμε τη ριζοσπαστική μας πολιτική και να μην αφήσουμε ο ΣΥΡΙΖΑ να γίνει ΠΑΣΟΚ».