X

Ανεβάζουν ταχύτητα τα κόμματα στην προεκλογική κούρσα

Στο… «κυνήγι» των δύο βασικών διεκδικητών της πρωτιάς έχουν επιδοθεί οι αρχηγοί των υπόλοιπων κομμάτων.

Ant1news


Πυρά εναντίον των δυο βασικών μονομάχων εξαπολύουν τα υπόλοιπα κόμματα ενόψει της εκλογικής αναμέτρησης της 20ης Σεπτεμβρίου.

Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης εμφανίστηκε βέβαιος πως μετά τις εκλογές ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ θα δώσουν τα χέρια για κυβέρνηση συνεργασίας.

Θράσος καταλόγισε στον Αλέξη Τσίπρα και υποκρισία στη ΝΔ ο Σταύρος Θεοδωράκης στην πρώτη προεκλογική συγκέντρωση στη Θεσσαλονίκη.

Τα βέλη του στην ΝΔ έστρεψε ο Πάνος Καμμένος  λέγοντας χαρακτηριστικά πως  «Οι δυνάμεις του χθες ασχολούνται με μνημόσυνα σε παλιά κτίρια και με κουτσαβακισμούς στην τηλεόραση» .

Το πρώτο του προεκλογικό σποτ έδωσε στη δημοσιότητα το ΚΚΕ. «Πρωταγωνιστούν» οι Γιώργος Παπανδρέου, Αντώνης Σαμαράς, Αλέξης Τσίπρας και Παναγιώτης Λαφαζάνης

Αιχμές εναντίον του Αλέξη Τσίπρα για τη στάση του απέναντι στις μετεκλογικές συνεργασίες άφησε η Φώφη Γεννηματά, μιλώντας στον Real Fm.

«Όλοι λένε μεγάλα λόγια πριν από τις εκλογές. Λένε λοιπόν καμιά κουβέντα παραπάνω. Εγώ ρωτάω πάρα πολύ απλά και αυτό θα πρέπει να το κρίνει ο ελληνικός λαός. Γιατί μπόρεσαν να συνεργαστούν ο ΣΥΡΙΖΑ και η Ν.Δ. όταν βρεθήκαμε αντιμέτωποι με το grexit; Γιατί κάθισαν όλοι γύρω από ένα τραπέζι μαζί; ΣΥΡΙΖΑ – Ν.Δ. – ΠΑΣΟΚ – Ποτάμι, ακόμη και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες;», τόνισε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.