X

Μεϊμαράκης: Εμείς είμαστε και το νέο και το παλιό μαζί και μπορούμε να εγγυηθούμε το μέλλον

Επιχείρηση συσπείρωσης από την Βαγγέλη Μεϊμαράκη με ομιλία στα ιστορικά γραφεία του κόμματος. Παρόντες Καραμανλής και Σαμαράς.

Ant1news

Θέλουμε τον πολίτη, τον άνθρωπο, πρωταγωνιστή, τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ Βαγγέλης Μεϊμαράκης, μιλώντας σε ανοιχτή συγκέντρωση στη Ρηγίλλης, μπροστά από τα παλιά γραφεία του κόμματος και παρουσία των πρώην πρωθυπουργών Κώστα Καραμανλή και Αντώνη Σαμαρά.

«Είμαστε σήμερα εδώ, στη Ρηγίλλης 18, από όπου ξεκίνησε την πορεία της η μεγάλη ευρωπαϊκή κεντροδεξιά παράταξη», ανέφερε ο κ. Μεϊμαράκης και τόνισε ότι «αυτό το κτήριο έχει τη σφραγίδα όλων των μεγάλων στιγμών.» «Εδώ έχει γραφτεί η ιστορία της Ν.Δ.», πρόσθεσε.

 

Ο κ. Μεϊμαράκης αναφέρθηκε στους παλαιότερους ηγέτες του κόμματος Κωνσταντίνο Καραμανλή, Γέωργιο Ράλλη, Ευάγγελο Αβέρωφ, Μιλτιάδη Έβερτ, Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, Κώστα Καραμανλή, Αντώνη Σαμαρά. «Τιμούμε όλα τα στελέχη και τον απλό πολίτη», πρόσθεσε και υπογράμμισε ότι «αυτό το παλιό έχει μία ιστορία για την οποία είναι περήφανο και κυβερνούσε με την ψήφο του ελληνικού λαού».

 

«Εμείς είμαστε και το νέο και το παλιό μαζί και μπορούμε να εγγυηθούμε το μέλλον» σημείωσε ο κ. Μεϊμαράκης, απαντώντας στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, αλλά και στον επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρο Θεοδωράκη, οι οποίοι καταλογίζουν στη Νέα Δημοκρατία ότι αντιπροσωπεύει «το παλιό».

 

Όπως τόνισε ο κ. Μεϊμαράκης, πρόοδος δεν σημαίνει να υιοθετούμε κάθε τι καινούριο, κάνοντας πειράματα, ενώ αναφερόμενος στον κ. Τσίπρα, τόνισε ότι δεν θέλει να πει το όνομά του, καθώς «σήμερα αξίζει μόνο η Νέα Δημοκρατία».