X

Εντολή τετραετίας ζήτησε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης

«Ισχυρή  εντολή ώστε να σχηματισθεί κυβέρνηση με κορμό τη Νέα Δημοκρατία», όπως είπε, από τα Χανιά, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης.

Ant1news


«Ζητούμε εντολή τετραετούς θητείας για να μπορέσουμε να προχωρήσουμε την αλλαγή στην Ελλάδα. Ζητούμε ισχυρή εντολή» είπε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, μιλώντας στα Χανιά το βράδυ της Πέμπτης. .

Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης ζήτησε από τους πολίτες να αναδείξουν τη Ν.Δ. πρώτο κόμμα, ώστε, όπως είπε, να σχηματισθεί κυβέρνηση με κορμό τη Νέα Δημοκρατία.

Παράλληλα, υπογράμμισε την ανάγκη να διαγραφεί το ψέμα από τον πολιτικό διάλογο και κάλεσε τους πολίτες να πουν όχι στην αποχή και στην ψήφο διαμαρτυρίας του πολιτικού συστήματος. «Διεκδικούμε ένα καλύτερο μέλλον για την Ελλάδα» τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ

Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης αναφέρθηκε ιδιαιτέρως στο μεταναστευτικό, ασκώντας κριτική στην συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, στην οποία καταλόγισε ότι φέρει μεγάλη ευθύνη για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί. Έστειλε, όμως, και μήνυμα προς την Ευρώπη, επισημαίνοντας την ανάγκη το πρόβλημα να αντιμετωπισθεί πολιτικά.

Αναφερόμενος, τέλος,  στους αγρότες, χαρακτήρισε το αγροτικό ως εθνικό πρόβλημα, σημειώνοντας πως «για να υπάρχει ισχυρή Ελλάδα, πρέπει να υπάρχει ισχυρή περιφέρεια, για να υπάρχει ισχυρή περιφέρεια, πρέπει να υπάρχει ισχυρός πρωτογενής τομέας».

Ταυτοχρόνως, ξεκαθάρισε ότι τα φορολογικά μέτρα για τους αγρότες δεν μπορούν να γίνουν αποδεκτά, διότι, όπως υποστήριξε, «θα αφανίσουν τον αγροτικό τομέα».