X

Η απόφαση του ΣΥΡΙΖΑ για τον Αλέξη Μητρόπουλο

Η αρμόδια Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ εισηγείται να τοποθετηθεί, εάν το θέλει, στην τελευταία θέση του ψηφοδελτίου Αττικής. Τι απαντά ο κ. Μητρόπουλος.

Ant1news



Την πόρτα της… εξόδου στον Αλέξη Μητρόπουλο δείχνει εμμέσως ο ΣΥΡΙΖΑ, καθώς η Επιτροπή συγκρότησης των ψηφοδελτίων της Κουμουνδούρου, προτείνει να μην συμπεριληφθεί σε εκλόγιμη θέση.

Ειδικότερα, η Επιτροπή συγκρότησης των ψηφοδελτίων των εκλογών της 20ης Σεπτέμβρη μετά από 2 συνεδριάσεις, αποφάσισε να εισηγηθεί στην Κεντρική Επιτροπή να μην συμπεριληφθεί σε εκλόγιμη θέση στο ψηφοδέλτιο Αττικής ο σ. Αλέξης Μητρόπουλος, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

«Μέχρι την πλήρη εκκαθάριση όσων θεμάτων βρίσκονται σε εκκρεμότητα και τον αφορούν, η εισήγηση προς την Κ.Ε. περιλαμβάνει την δυνατότητα να τοποθετηθεί στην τελευταία θέση εφόσον και ο ίδιος το επιθυμεί», προστίθεται.



Μητρόπουλος: Δεν θα είμαι υποψήφιος στις εκλογές

 «Αφού ο λαός με εξέλιξε πρώτο, πώς η ηγεσία με τοποθετεί τελευταίο;», διερωτήθηκε ο Αλέξης Μητροπουλος. Διευκρίνισε, πάντως, τι δεν θεωρεί τον εαυτό του αδικημένο.

«Η ηγεσία θα μπορούσε να καταλήξει σε αυτή τη θέση», ανέφερε και εξήγησε ότι δεν αρνείται την πρόταση από εγωισμό. «Θα αρκεστώ στη μη ανάμιξη μου στις επερχόμενες εκλογές», πρόσθεσε μιλώντας στον ΣΚΑΪ.