X

Φλαμπουράρης: Πρώτο κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές

Τη βεβαιότητα ότι θα ανατραπούν τα γκάλοπ εξέφρασε ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Ant1news

Τη βεβαιότητα ότι θα αυξηθούν τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ και ότι θα είναι το πρώτο κόμμα στην εκλογική αναμέτρηση της 20ης Σεπτεμβρίου εξέφρασε ο Αλέκος Φλαμπουράρης.

Ο τέως Υπουργός Επικρατείας είπε στο Mega:

«Δεν μπορεί να αμφισβητήσει κανείς τα αποτελέσματα. Αυτό που εμείς εκτιμάμε είναι ότι στις 15 ημέρες που απομένουν θα έχουμε πολύ μεγαλύτερη συσπείρωση από το 49% που έχουμε μέχρι τώρα. Θα ανέβουμε γύρω στο 70% άρα θα ανατραπούν τα γκάλοπ».

Σχετικά με το ζήτημα της αυτοδυναμίας εκτίμησε ότι θα υπάρξει, λέγοντας ότι ο κόσμος ξέρει ότι μετά τις εκλογές πρέπει να υπάρξει πολιτική σταθερότητα, ενώ σημείωσε ότι ακόμα και στην περίπτωση της αυτοδυναμίας θα υπάρξει συνεργασία με τους Ανεξάρτητους Έλληνες, εκφράζοντας την πεποίθηση ότι θα μπουν στη Βουλή.

Έκλεισε, για ακόμα μία φορά, την «πόρτα» συνεργασίας στην Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ, τονίζοντας ότι:

«Εγώ δεν νομίζω ότι είναι μόνο θέμα προσώπων, εγώ έχω πει καιρό τώρα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να συνεργαστεί με κόμματα τα οποία στο μεδούλι της πολιτικής του έχουν τις νεοφιλελεύθερες επιλογές».

Σχολιάζοντας το διαφημιστικό σποτ των ΑΝΕΛ, όπου ο Πάνος Καμμένος λέει στον μικρό Αλέξη ότι θα τον μάθει να γράφει με το δεξί, ο κ.Φλαμπουράρης είπε ότι τον τελευταίο καιρό έχουν μάθει στον πρόεδρο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων πώς να γράφει με τυφλό σύστημα με το αριστερό.

Σχετικά με τους αποχωρήσαντες χαρακτήρισε λάθος της στιγμή που επέλεξαν για να ιδρύσουν τη Λαϊκή Ενότητα και τους κατηγόρησε επιπλέον ως υπαίτιους για το ότι έπεσε η πρώτη αριστερή κυβέρνηση.