X

Γεννηματά: Κοκορομαχούν χωρίς πρόγραμμα Τσίπρας και Μεϊμαράκης

Δεν θα αφήσουμε να δραπετεύσει κανείς από τις ευθύνες, τονίζει η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Ant1news



Για "γραφική κοκορομαχία που δεν μπορεί να κρύψει τη γύμνια των προτάσεών τους", κατηγόρησε τους Αλέξη Τσίπρα και Βαγγέλη Μεϊμαράκη η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά, με γραπτή της δήλωση, σημειώνοντας πως προσφέρουν θέαμα και γέλιο με τους χαρακτηρισμούς «αυτοφοράκιας» ο ένας, «δεν σφάξανε» ο άλλος.

«Ο στείρος και άγονος ανταγωνισμός τους δεν έχει πραγματικό περιεχόμενο, είναι μια καρικατούρα. Βρίσκεται έξω και πέρα από τα προβλήματα και τις απαιτήσεις της συντριπτικής πλειοψηφίας των Ελληνίδων και τον Ελλήνων», τόνισε η κ. Γεννηματά, σημειώνοντας πώς πρόκειται για δοκιμασμένες συνταγές που έχουν ξεπερασθεί και καταδικασθεί στην συνείδηση του λαού.

Η Φώφη Γεννηματά υποστήριξε ότι οι ηγέτες της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ επιχειρούν να στήσουν το ίδιο σκηνικό με τις διπλές εκλογές του 2012 και τις εκλογές του Ιανουαρίου, αλλά - όπως λέει - θα αποτύχουν γιατί οι πολίτες τους πήραν είδηση και δεν εγκλωβίζονται και δεν παραπλανούνται.

«Το μήνυμά μας σε τρείς λέξεις «ΜΟΝΟ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ». Γιατί η ΕΛΠΙΔΑ απαιτεί δύναμη από ευρείες λαϊκές και κοινοβουλευτικές πλειοψηφίες», πρόσθεσε και επισήμανε πως «δεν θα αφήσουμε να δραπετεύσει κανείς από τις ευθύνες».