X

Τα νέα σποτ της ΝΔ: H Ελλάδα πάει Μπροστά με την Φανή, την Ελένη και την Κατερίνα

Στη δημοσιότητα έδωσε η Νέα Δημοκρατία τρια προεκλογικό σποτ, με πρωταγωνίστριες 3 γυναίκες.

Ant1news

Τρία νέα προεκλογικά σποτ ρίχνει στην "μάχη της πειθους" των ψηφοφόρων η Νέα Δημοκρατία.

Σε αυτά πρωταγωνιστούν τρεις γυναίκες, άνθρωποι της διπλανής πόρτας. Καθεμιά εκπροσωπεί και μια διαφορετική επαγγελματική, κοινωνική ομάδα. Είναι η Φανή, η Ελένη και η Κατερίνα. 

Σύμφωνα με τους επιτελείς της Νέας Δημοκρατίας, τα νέα σποτ επικοινωνούν τις προγραμματικές θέσεις του κόμματος και τις συνδέουν με τις ιδέες, τη στάση και τη νοοτροπία καθημερινών ανθρώπων, ανθρώπων με διαφορετικές ζωές, τους οποίους όμως συνδέει ένα κοινό στοιχείο: το όραμα για μια Ελλάδα σύγχρονη και υπερήφανη. 

Όπως λένε, οι λέξεις κλειδιά εμπλουτίζονται και η Ελλάδα πάει μπροστά με  ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ, ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ, ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ, ΔΟΥΛΕΙΕΣ.

Η ιστορία της Φανής

Η Φανή είναι δημόσια υπάλληλος, που σέβεται όμως τον χρόνο των πολιτών που εξυπηρετεί. Η ΝΔ με τις προγραμματικές της θέσεις ανοίγει το δρόμο για μια δημόσια διοίκηση φιλική προς τους πολίτες και τις επιχειρήσεις, αποτελεσματική, με αξιολόγηση και αξιοκρατία.

 

Η ιστορία της Ελένης

Η Ελένη είναι  φοιτήτρια, που αριστεύει στις σπουδές της και δίνει πραγματική αξία στο πτυχίο της. Η ΝΔ υπερασπίζεται την ανάγκη για επιβράβευση της αριστείας στο εκπαιδευτικό σύστημα, και προτείνει θέσεις για σύγχρονα, καταξιωμένα πανεπιστήμια, που θα συνδέονται με την αγορά εργασίας. 

Η ιστορία της Κατερίνας

Η Κατερίνα είναι άνεργη, που βοηθά εθελοντικά στο γηροκομείο. Δεν αφήνει τον χρόνο της να πηγαίνει χαμένος, αλλά διοχετεύει την ενέργεια της σε ένα καλό σκοπό. Η ΝΔ αναγνωρίζει ότι η ανεργία είναι μια μεγάλη πληγή που δεν αντιμετωπίζεται με ευχολόγια, αλλά με στοχευμένες  παρεμβάσεις και μέτρα που θα δημιουργήσουν δουλειές.