X

Χριστοδουλοπούλου: Αν μου συμβεί ο,τιδήποτε, καθιστώ υπεύθυνο τον Μεϊμαράκη

Για "ανεύθυνη και επικίνδυνη πολιτική" εκ μέρους του προέδρου της ΝΔ έκανε λόγο η Τασία Χριστοδουλοπούλου αναφερόμενη σε όσα είπε ο πρόεδρος της ΝΔ στην ομιλία του. Τι απάντησε ο ίδιος.

Ant1news

Την ενόχλησή της στη χθεσινή αναφορά του Βαγγέλη Μεϊμαράκη, από την Ομόνοια στο πρόσωπό της εξέφρασε η Τασία Χριστοδουλοπούλου.

Η τέως αναπληρώτρια Υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής μιλώντας σήμερα στο Mega, χαρακτήρισε «απρέπεια» την αναφορά του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας στο πρόσωπό της.

«Θα ήθελα να σχολιάσω την χθεσινή απρέπεια του κ. Μεϊμαράκη στη συγκέντρωση της Ομόνοιας και σε πανελλήνια ακρόαση να ασχοληθεί πάλι με το πρόσωπό μου με το γνωστό η "κυρία Τασία" και το οι "μετανάστες λιάζονται", ξεπερνώντας έτσι όλη την ιστορία του προσφυγικού και μη καταθέτοντας καμία πρόταση», ανέφερε σχετικά και συνέχισε:

«Το "κυρά Τασία" που είπε ο κ. Μεϊμαράκης δεν είναι απλώς αγενές. Είναι η οικειότητα της απαξίωσης. Έχουμε την οικειότητα κάποιους πολιτικούς να τους λέμε με το μικρό τους όνομα για να τους απαξιώσουμε».

Η υποψήφια βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας έκανε λόγο για «ανεύθυνη και επικίνδυνη πολιτική», καθώς «το να στοχοποιείς πολιτικά έναν άνθρωπο είναι τουλάχιστον… δεν θα έλεγα απρέπεια, είναι επικίνδυνο. Τον καθιστώ υπεύθυνο… Μια τρίχα από τα μαλλιά μου... να μου συμβεί οτιδήποτε, τον καθιστώ υπεύθυνο».

«Πώς ο κ. Μεϊμαράκης για να κάνει τη μαγκιά του, η οποία δεν είναι καθόλου μαγκιά, είναι ο γνωστός ρατσισμός και ο δεξιός συντηρητισμός... Αυτό δεν είναι χιούμορ, έχω ανεχτεί πολλά, αλλά χιούμορ δεν είναι», τόνισε, υπογραμμίζοντας ότι «η ΝΔ δεν έχει καμιά πρόταση για το προσφυγικό. Άρα τη διευκολύνει να προσωποποιεί την κριτική».

Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης προσερχόμενος στα γραφεία της ΝΔ και σε συνομιλία με δημοσιογράφους, όταν τον ρώτησαν σχετικά με δήλωση της Τασίας Χριστοδουλοπούλου, απάντησε: "Μου ειναι συμπαθέστατη. Όποιος την πειράξει θα έχει να κανει μαζί μου".