X

Η τελευταία δημοσκόπηση της Metron Analysis για τον ΑΝΤ1 48 ώρες πριν κλείσουν οι κάλπες

Οριακή πρωτιά δείχνουν τα στοιχεία. Θρίλερ στην τρίτη θέση. Ποια κόμματα κινδυνεύουν να μείνουν εκτός. Δείτε στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 στις 18.30.

Ant1news

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η τελευταία δημοσκόπηση της Metron Analysis για λογαριασμό του τηλεοπτικό σταθμού ΑΝΤ1, μόλις 48 ώρες πριν κλείσουν οι κάλπες.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, υπάρχει οριακή πρωτιά τόσο στην πρόθεση όσο και στην εκτίμηση ψήφου, εντείνοντας ακόμα περισσότερο την αγωνία των μεγάλων αντιπάλων, ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ.

Θρίλερ δείχνουν τα στοιχεία και για την κατάκτηση της τρίτης θέσης, ενώ το τελικό αποτέλεσμα φαίνεται ότι θα κρίνει το ποσοστό των αναποφάσιστων, το οποίο σύμφωνα με την έρευνα της Metron Analysis είναι σημαντικό. Ενδιαφέρον υπάρχει και για το τι δείχνουν τα στοιχεία του γκάλοπ σχετικά με την ψήφο των αναποφάσιστων στις προηγούμενες εκλογές.

Αίσθηση προκαλούν τα ευρήματα και για τα κόμματα που θα δώσουν μάχη μέχρι την τελευταία στιγμή για να μη μείνουν εκτός Βουλής, ενώ οι συσπειρώσεις και μετακινήσεις των ψηφοφόρων αναλύονται ξεχωριστά στη νέα αυτή δημοσκόπηση.

Μάθετε επίσης ποιος είναι ο πιο δημοφιλής αρχηγός, ποιες οι δημοτικότητες των υπολοίπων, αλλά και τις απαντήσεις στο ερώτημα «ποιος είναι καταλληλότερος για Πρωθυπουργός».

Δείτε την παρουσίαση της δημοσκόπησης από τον επικεφαλής της Metron Analysis, Στράτο Φαναρά, απόψε στο Δελτίο Ειδήσεων του ΑΝΤ1, το οποίο θα ξεκινήσει νωρίτερα, στις 18:30. Λίγο μετά βρείτε όλα τα ευρήματα της δημοσκόπησης και ΕΔΩ, στον Ant1news.gr.