X

Τα βρήκανε Τσίπρας-Καμμένος για νέα κυβέρνηση

Τηλεφωνική επικοινωνία του Αλέξη Τσίπρα με τον Πάνο Καμμένο για συνέχιση της κυβερνητικής συνεργασίας.

Ant1news


Επικοινώνησαν τηλεφωνικά ο Αλέξης Τσίπρας και Πάνος Καμμένος καθώς η εκτίμηση του Υπουργείου Εσωτερικών δίνει, συνολικά σε ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ 155 έδρες στη νέα 8κομματική Βουλή.   

Σύμφωνα με στενό συνεργάτη του Αλέξη Τσίπρα, το σενάριο των 155 εδρών προχωράει κανονικά και όπως όλα δείχνουν θα υπάρξει και πάλι κυβέρνηση με τη συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ καθώς επίκειται, απόψε, συνάντηση Τσίπρα-Καμμένου. Ταυτοχρόνως ξεκαθάρισε ότι δεν συζητείται συνεργασία με άλλο κόμμα.  

Τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ συνεχάρησαν, ήδη, ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, ο πρόεδρος της ΝΔ, Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ο πρόεδρος της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ, ο Αυστριακός Καγκελάριος  Βέρνερ Φάιμαν, ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς και ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης..

Τα συγχαρητήρια της για την εκλογική νίκη του ΣΥΡΙΖΑ, έδωσε και η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξηγς, Φώφη Γεννηματά στον Αλέξη Τσίπρα με τον οποίο είχε τηλεφωνική επικοινωνία.

Η κυρία Γεννηματά επισήμανε στον κ. Τσίπρα  ότι η Δημοκρατική Συμπαράταξη θα ασκήσει στη Βουλή εποικοδομητική αντιπολίτευση. Τον Αλέξη Τσίπρα συνεχάρη και ο Φώτης Κουβέλης.