X

"Εξηγήσεις" από τον Πάνο Καμμένο ζητά και η Ξουλίδου

Η Σταυρούλα Ξουλίδου, όπως είπε, περιμένει μια εξήγηση από τον Πάνο Καμμένο για να μάθει γιατί ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ δεν κράτησε την υπόσχεσή του.

Ant1news

Με «καζάνι» που βράζει μοιάζει το κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων για την υπόθεση του Δημήτρη Καμμένου, αλλά και για τις υπουργοποιήσεις στελεχών .

 Η τέως  βουλευτής των ΑΝΕΛ Σταυρούλα Ξουλίδου, με δηλώσεις της στα Παραπολιτικά  90,1, "καρφώνει" τον Πάνο Καμμένο για την δράση του Δημήτρη Καμμένου στο διαδίκτυο.

«Ο Πρόεδρος των ΑΝΕΛ έπρεπε να γνωρίζει τα πεπραγμένα του Δημήτρη Καμμένου, ήταν γνωστές οι απόψεις που είχε εκφράσει στο twitter», δήλωσε η κ. Ξουλίδου, προσθέτοντας ότι «ο Δημήτρης Καμμένος ήταν απομονωμένος από την υπόλοιπη κοινοβουλευτική ομάδα, το είχε επιλέξει ο ίδιος».

Μάλιστα, η κ. Ξουλίδου τόνισε πως οι απόψεις του κ. Δημήτρη Καμμένου έχουν κάνει κακό στους ΑΝΕΛ και στον Πάνο Καμμένο, διότι ήταν η βασική αιτία που ο περισσότερος κόσμος κρίνει το κόμμα ως κομμάτι της ακροδεξιάς.

Όσο για το γεγονός ότι η ίδια δεν υπουργοποιήθηκε όπως της είχε υποσχεθεί ο Πάνος Καμμένος, τόνισε ότι εδώ και κάποιες ημέρες δεν έχει μιλήσει μαζί του. «Περιμένω μια εξήγηση από τον Πάνο Καμμένο για να μάθω τι συνέβη», είπε χαρακτηριστικά.

Εξηγήσεις για τη μη υπουργοποίησή του ζήτησε χθες με επιστολή του προς τον Πάνο Καμμένο και ο Νίκος Νικολόπουλος. Ο βουλευτής Αχαΐας, αφήνοντας αιχμές για την λειτουργία των Ανεξαρτήτων Ελλήνων σε ότι αφορά την επιλογή των εκπροσώπων τους στην νέα κυβέρνηση, εξαπολύει μύδρους κάνοντας λόγο για κέντρα εκτός κόμματος που "καθορίζουν" τις εξελίξεις και ζητά από τον Πάνο Καμμένο να δώσει εξηγήσεις ενώπιον της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ΑΝΕΛ.