X

Ο ΣΥΡΙΖΑ "αδειάζει" τον ...ΣΥΡΙΖΑ και στηρίζει Μπόλαρη

"Ασπίδα" στον Αν. Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης απο την Κουμουνδούρου, που επιδιώκει να σβήσει την δεύτερη "φωτιά" μετά την ...αποπομπή Δ. Καμμένου.

Ant1news

"Ασπίδα προστασίας" γύρω απο τον Αναπληρωτή Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, πρώην Υπουργό και στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, Μάρκο Μπόλαρη υψώνει η Κουμουνδούρου, επιδιώκοντας να σβήσει ,πριν φουντώσει και πάρει μεγάλες διαστάσεις, την δεύτερη φωτιά στο εσωτερικό της Κυβέρνησης, μετά το θέμα του Δημήτρη Καμμένου, ο οποίος εξαναγκάστηκε σε παραίτηση μόλις 12 ώρες μετά την ορκωμοσία του.

Με ανακοίνωση του, ο ΣΥΡΙΖΑ "αδειάζει" τον ...ΣΥΡΙΖΑ και στηρίζει τον Μάρκο Μπόλαρη. Ειδικότερα, η Κουμουνδούρου σε ένα ολιγόλογο σχόλιο της σημειώνει ότι "με αφορμή αιτιάσεις που υπήρξαν για τον  υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, θέλουμε να δηλώσουμε ότι για τον ΣΥΡΙΖΑ δεν τίθεται κανένα θέμα για τον Μ. Μπόλαρη".

Με αυτήν την ανακοίνωση, ο Αλέξης Τσίπρας επιχειρεί να κλείσει την συζήτηση που άνοιξε σκληρή ανακοίνωση του Τμήματος Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ, με την οποία εκφραζόταν η έκπληξη, απογοήτευση κια αγανάκτηση των στελεχών του κόμματος για την υπουργοποίηση του κ. Μπόλαρη, αναφέροντας ότι ο Μάρκος Μπόλαρης διετέλεσε υφυπουργός Υγείας του 2012 με υπουργό τον Ανδρέα Λοβέρδο, την περίοδο που ξέσπασε το "σκάνδαλο" με την δημοσιοποίηση των στοιχείων των οροθετικών γυναικών.

Έντονη αντίδραση Μπόλαρη

Στην ανακοίνωση απάντησε ο Μάρκος Μπόλαρης, ο οποίος μιλώντας στον Αθήνα 9,84 ανέφερε πως η ανακοίνωση αυτή «έχει απόσταση και από την αλήθεια και από την ακρίβεια εκ των πραγμάτων», αποποιούμενος πάσης ευθύνης για το τότε περιστατικό και σημειώνοντας με νόημα ότι η ανακοίνωση αυτή κινείται στα όρια της συκοφαντικής δυσφήμισης.