X

ΚΚΕ: Ο Τσίπρας συνεχίζει την κοροϊδία για το χρέος

Τυχόν αναδιάρθρωση του δεν θα ωφελήσει φτωχούς και ανέργους επισημαίνει ο Περισσός, που επιτίθεται στον Πρωθυπουργό για το βήμα από όπου διάλεξε να διατυπώσει τις απόψεις του.

Ant1news

«Τη στιγμή που η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ ετοιμάζεται να στείλει στο λαό τον βαρύτατο λογαριασμό του τρίτου μνημονίου των 86 δις, ο κ. Τσίπρας, απ’ τις ΗΠΑ και τη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ, συνεχίζει την κοροϊδία ότι μια πιθανή αναδιάρθρωση του χρέους θ’ αντιμετωπίσει τη φτώχεια και την ανεργία», τονίζει σε ανακοίνωση του το ΚΚΕ.

Όπως συμπληρώνει στην ανακοίνωση του ο Περισσός, «στην πραγματικότητα το τσάκισμα του λαού είναι το προαπαιτούμενο της όποιας αναδιάρθρωσης χρέους και καπιταλιστικής ανάκαμψης», προσθέτοντας ότι «οι μόνοι ωφελημένοι θα είναι κάποιοι επιχειρηματικοί όμιλοι, που θα «τσεπώσουν» τα όποια ποσά εξοικονομηθούν απ’ αυτήν».

Το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας επιτίθεται στον Πρωθυπουργό και για το βήμα από όπου επέλεξε να διατυπώσει τις θέσεις του για το χρέος, σημειώνοντας ότι είναι ενδεικτικό των «προθέσεων του  «το γεγονός μάλιστα ότι οι θέσεις του κ. Τσίπρα προβλήθηκαν κάτω απ’ τη στέγη Κλίντον και παραγόντων τύπου Στίγκλιτς και Σόρος, κάνει τον καθένα και την καθεμιά να αντιλαμβάνεται ότι υπηρετούν άλλους στόχους  κι όχι την αγωνία του ελληνικού λαού να βελτιώσει τη ζωή του».