X

Κόντρα κυβέρνησης-ΝΔ για την ψηφοφορία για το νέο προεδρείο της Βουλής

Για διάσταση μεταξύ λόγων και πράξεων της ΝΔ έκανε λόγο η κυβερνητική εκπρόσωπος. Τι απάντησε η Νέα Δημοκρατία.

Ant1news



Νέα αντιπαράθεση ξέσπασε σήμερα ανάμεσα στην κυβέρνηση και τη Νέα Δημοκρατία σχετικά με την ψηφοφορία για το νέο προεδρείο της Βουλής.

«Στην πρώτη ομιλία του Προέδρου της Βουλής, πάρα πολλοί βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας επέλεξαν να λείπουν από την αίθουσα. Και υπάρχουν και χειρότερα, ότι πολλοί εξ αυτών επέλεξαν να ψηφίσουν τη Χρυσή Αυγή, αντί να στηρίξουν το συναινετικό προεδρείο», δήλωσε σχετικά η κυβερνητική εκπρόσωπος, Όλγα Γεροβασίλη.

«Σας θυμίζω ότι σε όλη αυτή την προεκλογική περίοδο, η Νέα Δημοκρατία μιλούσε για συναίνεση. Με τη συναίνεση ξεκινούσαν, με τη συναίνεση έκλειναν. Δεν το πιστέψαμε ποτέ και το διατυπώσαμε προς τον ελληνικό λαό, ότι δεν το εννοούν. Και σήμερα απεδείχθη η διάσταση μεταξύ λόγων και πράξεων», πρόσθεσε.

Απαντώντας στην κυβερνητική εκπρόσωπο, η Νέα Δημοκρατία επισήμανε ότι «είναι γνωστές οι πρακτικές πόλωσης και φανατισμού που ακολουθεί ο ΣΥΡΙΖΑ. Με τη φαιδρή προβοκάτσια που πρόβαλε η κυβερνητική εκπρόσωπος ξεπέρασε κάθε προηγούμενο. Τελικά, την κυβερνητική εκπρόσωπο διέψευσε με την απάντησή του ο νέος Πρόεδρος της Βουλής, κ. Ν. Βούτσης».