X

ΝΔ: Ανακηρύχθηκαν επισήμως οι υποψήφιοι αρχηγοί

Πότε συνεδριάζει ξανά η ΚΕΦΕ για να ληφθούν ουσιαστικές αποφάσεις για τον χρόνο και τον τρόπο εκλογής της νέας ηγεσίας.

Ant1news

Στην επίσημη ανακήρυξη των υποψηφίων για την Προεδρία της Νέας Δημοκρατίας προχώρησε η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή, η οποία συνεδρίασε στα γραφεία του κόμματος στην Συγγρού.

Επισήμως πλέον, μετά και την παλινωδία με την υψποφηφιότητα του Άδωνι Γεωργιάδη, οι "μνηστήρες" για το ύπατο κομματικό αξίωμα είναι οι γνωστοί τέσσερις: Απόστολος Τζιτζικώστας, Βαγγέλης Μεϊμαράκης, Κυριάκος Μητσοτάκης και Άδωνις Γεωργιάδης.

Ήδη απο το πρωί και ενόψει της αυριανής συνεδρίασης της ΚΕΦΕ με εκπροσώπους των υποψηφίων έχουν αρχίσει οι διαξιφισμοί και οι αντεγκλήσεις αναφορικά με τον χρόνο και τον τρόπο διεξαγωγής της εκλογικής διαδικασίας.

Η ανακοίνωση της ΝΔ για την ανακήρυξη των υποψηφίων αρχηγών

Συνεδρίασε, σήμερα 5 Οκτωβρίου 2015 και ώρα 18:00, η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή (ΚΕΦΕ) της Νέας Δημοκρατίας και αποφάσισε τον τελικό κατάλογο υποψηφιοτήτων για την εκλογή στο αξίωμα του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας από τα μέλη του κόμματος κατά αλφαβητική σειρά:

κ. Γεωργιάδη Σπυρίδων – Άδωνι, του Αθανασίου

κ. Μεϊμαράκη Ευάγγελο – Βασίλειο, του Ιωάννη

κ. Μητσοτάκη Κυριάκο, του Κωνσταντίνου

κ. Τζιτζικώστα Απόστολο – Ιωάννη, του Γεωργίου

Επιπλέον, η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή αποφάσισε να συνεδριάσει εκ νέου, αύριο Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2015 και ώρα 18:00, με διευρυμένη σύνθεση με τη συμμετοχή των εκπροσώπων των υποψηφίων.