X

Μένει μέχρι… να φύγει ο Νικολόπουλος

Τι αποφάσισε τελικά ο Νίκος Νικολόπουλος. Θα ψηφίσει ή όχι τα μνημονικά μέτρα; Πώς σχολιάζει το σάλο που είχε ξεσπάσει με το tweet του το 2014.

Ant1news

Δεν ανεξαρτητοποιείται τελικά ο Νίκος Νικολόπουλος παρά την έντονη φημολογία που είχε αναπτυχθεί.

Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ανέφερε πως δεν έχει σκοπό να διαταράξει τις πολιτικές συμμαχίες της κυβέρνησης, παραμένοντας μέχρι νεωτέρας ως συνεργαζόμενος στις τάξεις των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.

Ο πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδας ξεκαθάρισε πάντως πως η παραμονή του στην Κοινοβουλευτική Ομάδα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων δεν τον δεσμεύσει, καθώς ελήφθη απόφαση στα όργανα του κόμματος για αυτόνομη κάθοδο στις εκλογές όποτε κι αν αυτές γίνουν.

Μίλησε για αυτόνομη και ανεξάρτητη πορεία του εντός και εκτός Βουλής και «μη ετεροπροσδιοριζόμενη εφεξής από τις αποφάσεις, τις πολιτικές συμφωνίες και την ατζέντα του Πάνου Καμμένου».

Παράλληλα, διέψευσε πληροφορίες που τον εμφάνιζαν δυσαρεστημένο μετά τη μη υπουργοποίησή του ή την αξιοποίηση του στη θέση ενός εκ των αντιπροέδρων της Βουλής.

Σχετικά με το σάλο που είχε ξεσπάσει με το tweet του, στο οποίο το 2014 αναφερόμενος στον πρωθυπουργό του Λουξεμβούργου Ξαβιέρ Μπέτελ στον προσωπικό του λογαριασμό είχε γράψει: «ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ-ΚΡΑΤΩΝ, ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ .... ΠΟΥΣ...ΡΙΩΝ !!!Ο πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου αρραβωνιάστηκε με τον αγαπημένο του !!», επεσήμανε πως «κουμπάρος στο Λουξεμβούργο δεν μπορούσα να γίνω και δεν θα γίνω ποτέ».