X

ΝΔ: Άπραγος ο Δρίτσας μπροστά στα προβλήματα

Ενεργοποίηση της διάταξης για «πλοίο ασφαλείας» ζητά η Νέα Δημοκρατία. Πυρά κατά Δρίτσα για τα προβλήματα από τη στάση της ΠΝΟ.

Ant1news

Επίθεση στον υπουργό Ναυτιλίας εξαπολύουν ο Λευτέρης Αυγενάκης και ο Νότης Μηταράκης, κατηγορώντας τον Θοδωρή Δρίτσα πως παραμένει άπραγος την ώρα που τα προβλήματα από την απεργία της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας αυξάνονται.

Ο Υπεύθυνος του Τομέα Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων της Νέας Δημοκρατίας και ο Υπεύθυνος του Τομέα Ναυτιλίας και Αιγαίου του κόμματος τονίζουν πως οι πολίτες αντιμετωπίζουν προβλήματα στη μετακίνησή τους, παραγωγοί και έμποροι δυσκολεύονται στην μεταφορά των προϊόντων τους και η μεταφορά προσφύγων έχει διακοπεί, δημιουργώντας ασφυκτικές καταστάσεις.

«Τον καλούμε πριν διαπιστώσει και ο ίδιος το μέγεθος της ανευθυνότητάς του, να καταλάβει ότι δε μπορεί να είναι παρατηρητής στα γεγονότα που εξελίσσονται, και να ενεργοποιήσει άμεσα την διάταξη του άρθρου 25 του ν. 4256/2014 που ψήφισε η Κυβέρνηση της Ν.Δ. για «πλοίο ασφαλείας» και προγραμματισμό δρομολογίου έκτακτης ακτοπλοϊκής συγκοινωνίας, ώστε να εξυπηρετηθούν από και προς τις νησιωτικές περιοχές αγρότες, έμποροι, πολίτες, αλλά και να γίνει μεταφορά ειδών πρώτης ανάγκης και ευπαθών προϊόντων», τονίζουν χαρακτηριστικά σε ανακοίνωσή τους.