X

ΠΑΣΟΚ: Μη αποδεκτή άλλη καθυστέρηση και αδράνεια για την υπόθεση Κουμουτσάκου

Δημιουργούνται σοβαρά ερωτηματικά, λέει το ΠΑΣΟΚ για τον ξυλοδαρμό Κουμουτσάκου. "Η επίθεση αφορά την επικίνδυνη επανεμφάνιση φαινομένων βίας, μίσους και διχασμού", τονίζεται.

Ant1news

Άμεση κινητοποίηση των αρχών για τη σύλληψη των δραστών της επίθεσης στον Γιώργο Κουμουτσάκο ζητά το ΠΑΣΟΚ, το οποίο κάνει λόγο για καθυστέρηση και αδράνεια.

Το ΠΑΣΟΚ τονίζει σε ανακοίνωσή του ότι πέρασαν τρεις ημέρας από τη «βάναυση επίθεση κατά του κ. Κουμουτσάκου και οι δράστες που πρωτοστάτησαν δεν έχουν ακόμη συλληφθεί».

Στην ανακοίνωση τονίζεται ότι δεν πρόκειται να γίνει δεκτή καμία καθυστέρηση και περαιτέρω αδράνεια των αρμοδίων αρχών, ενώ τονίζεται ότι δημιουργούνται σοβαρά ερωτηματικά «μια και η επίθεση αφορά την επικίνδυνη επανεμφάνιση φαινομένων βίας, μίσους και διχασμού στην πολιτική ζωή της χώρας».

Το ΠΑΣΟΚ ζητά από τους αρμόδιους υπουργούς «αντί να σπαταλούν χρόνο για να μεταφέρουν την ευθύνη στους υφισταμένους τους, να επιβάλλουν την κινητοποίηση που θα φέρει τους ακροδεξιούς τραμπούκους στην δικαιοσύνη και στην παραδειγματική τιμωρία τους».