X

Μεϊμαράκης: Στη γελιοποίηση της ΝΔ δεν πρόκειται να συμμετάσχω

Αρνείται να συμμετάσχει σε debate. Κάθετος στο ενδεχόμενο αλλαγής ονόματος της ΝΔ. Επίθεση στην κυβέρνηση και από τον Κεραμεικό.

Ant1news

Αποκλείει το ενδεχόμενο αλλαγής του ονόματος του κόμματος ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης, ο οποίος διαβεβαίωσε τους φίλους της ΝΔ ότι θα επαναφέρει τον πυρσό ως σύμβολο του κόμματος εάν εκλεγεί πρόεδρος.

Σε ομιλία του στη Γλυφάδα, στο πλαίσιο της προεκλογικής του περιοδείας, ενόψει των εσωκομματικών εκλογών για την ανάδειξη νέου προέδρου, ο κ. Μεϊμαράκης απέκλεισε το ενδεχόμενο να συμμετάσχει σε debate.

«Λέω όχι σε debate μεταξύ υποψηφίων αρχηγών όσο και αν με πιέζουν. Εγώ στη γελιοποίηση του κόμματος δεν πρόκειται να συμμετάσχω», είπε χαρακτηριστικά και προέβλεψε ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις.

Παράλληλα, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Ευάγγελος Μεϊμαράκης, εξαπέλυσε επίθεση στον πρωθυπουργό, κατηγορώντας την ότι παράγει αβεβαιότητα και αστάθεια.

 

Επίθεση στην κυβέρνηση και προσωπικά στον Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε και σε εκδήλωση νεολαίων στον Κεραμεικό, χαρακτηρίζοντας μάλιστα τον πρωθυπουργό επικίνδυνο.

«Όσο επικίνδυνος ήταν ο κ. Τσίπρας με το "όχι" σε όλα που έλεγε στο παρελθόν ακόμη πιο επικίνδυνος είναι με το "ναι" σε όλα που λέει από τον Σεπτέμβριο», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ότι πάνω που η Ελλάδα είχε αρχίσει να περπατάει, πυροβόλησε δυστυχώς τα πόδια της χώρας.