X

Γεωργιάδης: Θα φθάσω μέχρι τέλους

Διαπιστώνει διάσταση απόψεων στην κοινωνική ατζέντα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Τόνισε πως δεν θα αποσύρει την υποψηφιότητά του.

Ant1news

Αποφασισμένος να φθάσει μέχρι τέλους δηλώνει ο Άδωνις Γεωργιάδης για την κούρσα διαδοχής στην προεδρία της Νέας Δημοκρατίας.

Ο κ. Γεωργιάδης ξεκαθαρίζει ότι δεν πρόκειται να αποσύρει την υποψηφιότητά του, ενώ κάνει λόγο για ωραίο προεκλογικό αγώνα από πλευράς του Κυριάκου Μητσοτάκη.

«Με τον Μητσοτάκη έχουμε 100% ταύτιση απόψεων στην οικονομία και στις φιλελεύθερες μεταρρυθμίσεις. Έχουμε διάσταση απόψεων στην κοινωνική ατζέντα...», είπε χαρακτηριστικά, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι εμπλέκεται με την τρομοκρατία και τόνισε ότι σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσε να συγκυβερνήσει με τέτοιους ανθρώπους. «Δεν ξέρω για τον κ. Μεϊμαράκη…», σχολίασε.

«Ο κ. Πανούσης είπε ότι ο κ. Τσίπρας γνώριζε τα όσα γίνονταν. Για αυτό σας λέω ότι η Ελλάδα έχει μόνο μια λύση για να πάει μπροστά, να ρίξουμε γρήγορα την κυβέρνηση Τσίπρα» υποστήριξε.