X

Δήμας: Στηρίζω Τζιτζικώστα για ουσιαστική επανεκκίνηση της ΝΔ

Τους λόγους για τους οποίους στηρίζει την υποψηφιότητα του Απόστολου Τζιτζικώστα εξηγεί ο βουλευτής της ΝΔ.

Ant1news

Την υποψηφιότητα του Απόστολου Τζιτζικώστα για την προεδρεία της ΝΔ στηρίζει ο βουλευτής του  κόμματος Χρήστος Δήμας και εξηγεί τους τέσσερις λόγους για αυτή την απόφαση.

Όπως δήλωσε στο Βήμα FM ο κ. Δήμας, η εκλογή Τζιτιζκώστα μπορεί όπως είπε, πρώτον να  διευρύνει την εκλογική βάση της Ν.Δ. και να κερδίσει τις εκλογές.

Δεύτερον, σύμφωνα με τον κ. Δήμα, «η Ν.Δ. χρειάζεται μια ουσιαστική επανεκκίνηση και πιστεύω πως έχει την πρόθεση να το κάνει πράξη και τη δυνατότητα να το φέρει εις πέρας (ο κ. Τζιτζικώστας). Τρίτον, είναι η ιδεολογική κατεύθυνση, διότι η Ν.Δ. έχει παρεκκλίνει από τις βασικές ιδεολογικές της αρχές. Η πεποίθησή της στον κοινωνικό φιλελευθερισμό ως κύρια ιδεολογική κατεύθυνση της Ν.Δ. είναι σημαντική».

 Τέλος, όπως ανέφερε ο κ. Δήμας «έχει φτάσει η στιγμή που οι νεότερες γενιές θα συμβάλλουμε με αποφασιστικό ρόλο, ώστε η χώρα να βγει από την κρίση και να σταθεί στα πόδια της. Γι’ αυτούς τους τέσσερις λόγους, θεωρώ πως η καλύτερη υποψηφιότητα είναι αυτή του Απόστολου Τζιτζικώστα».